2777
2789
عنوان

بالاخره ماشین خریدم

818 بازدید | 45 پست

ازین ام وی ام کوچولوها ۱۱۰

تاحالا داشتید؟

اولین ماشینمه گواعی دارم ولی بلد نیستم از شنبه میرم اموزشی

ماشین شوهرم شاسی بلنده و صفره هیچوقت جرات نکردم بشینم 

تجربه ای دارید کمکم کنه؟

مبارک باشه

شوماخریتو ببینیم🥹✨

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم عزیییزم

مبارکت باشه

اتفاقا من خیلی ازش خوشم میاد،جمع و جوره،پارک و دور زدن و همه چیش برای بخصوص تازه کارها خیلی خوبه

خودمم خدا بخواد تا چندماه دیگه میخرمش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

عزیزم ی مربی از آموزشگاه رانندگی بگیر بیاد باهات اگه خ وقته رانندگی نکردی اول با ماشین آموزشگاه تمرین کن تا اوکی شدی بعد ب همون مربی بود ی جلسه هم بیاد کنارت بشینه با ماشین خودت رانندگی کنی زود اوکی میشی

مبارک باشه

از قیافه mvm 110 خوشم نمیاد

ولی برای شما حتما خوبه

یادش بخیر

یه زمانی می خواستم لیزینگی بخرم 🤣🤣🤣 

ولی قیمتش قد ۲۰۶ درمیومد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مبارک باشهاز قیافه mvm 110 خوشم نمیادولی برای شما حتما خوبهیادش بخیریه زمانی می خواستم لیزینگی بخرم ...

خب پول من کم بود ما تازت خونه خریدیم دستمون خالی بود 

و بااین پول پراید تمیزم نمیدادن 

میخواستم یه حور باشه تازه کارم نترسم بماله به جایی

عزیزم مباااررکت باشه منم این مدل ماشین مد نظرم انشالله تابستون بتونم بخرم میشه اطلاعات بیشتری درموردش بگی اینکه ساخت کجاست و چه قیمت گرفتی لطف میکنی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عزیزم ی مربی از آموزشگاه رانندگی بگیر بیاد باهات اگه خ وقته رانندگی نکردی اول با ماشین آموزشگاه تمری ...

به نظرشما چقدر طول میکشه ؟

امروز با شوهرم رفتم یه دوری زدم جای خلوت 

دنده عقبم نابوده صفر صفرم هیچی از دنده عقب نمیدونم