2777
2789
عنوان

بالاخره ماشین خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پول من کم بود ما تازت خونه خریدیم دستمون خالی بود و بااین پول پراید تمیزم نمیدادن میخواستم یه حور ...

مبارکه

خیلی هم خوبه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

شاسی بلنده و صفره؟؟؟؟هنوز سوار نشده ینی؟؟؟از نمایشگاه که میارن صفره هاسوارش بشی یه دور بزنی دیگه بهش ...

دیگه یکی دوماهه گرفته قبلشم هرماشینی داشت صفر بود و من اعتمادبه نفس نداشتم و میترسیدم پشتش بشینم گفتم یه چیزی بخرم اگت حایی خورد دلم نسوزه

دیگه یکی دوماهه گرفته قبلشم هرماشینی داشت صفر بود و من اعتمادبه نفس نداشتم و میترسیدم پشتش بشینم گفت ...

مبارک دلت... جای خلوت کنار دست شوهرت رانندگی کن

اگه گواهی نامه داری اموزشگاه نرو

کم کم با همسرت اینور اونور برو تا راه بیوفتی

نودخوله؟ظاهرش که ترتمیزه

حتما بعد یکسال که دستت راه افتاد عوضش کن

اگر دیدی تند تند خراب میشه، مشکل از تازه کاری تو نیست، ماشین چینی بعد 4 سال از رده خارج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مبارک دلت... جای خلوت کنار دست شوهرت رانندگی کناگه گواهی نامه داری اموزشگاه نروکم کم با همسرت اینور ...

گواهی دارم ده ساله ولی هیچی بلد نیستم یکم خنگم انگار تو رانندگی

ولی مجبورممم یادبگیرم چون نیازدارم 

حتما بعد یکسال که دستت راه افتاد عوضش کناگر دیدی تند تند خراب میشه، مشکل از تازه کاری تو نیست، ماشین ...

پول بیاد دستم دوست دارم اطلس بخرم از قیافه اش خوشم میاد شبیه رنو کپچره 

ولی باید کامل و خوب بلد بشم