2777
2789
عنوان

سوال در مورده ختمه..

167 بازدید | 16 پست

ایت الله حق شناس چهله عاشورا...تو این مدت اگه عروسی دعوت شدیم و رفتیم و موسیقی و اهنگ و..هم هس ایا ختم باطل میشه؟؟باشگاهمو که به خاطره موسیقی دارن نمیرم ولی عروسی اونم عروسی نزدیکا رو چه کنیم؟؟

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

نه باطل نمیشه گلم

همین که رعایت میکنی خیلی خوبه😍

اگه معتقدی سعی کن نری یااین که اخرش بری که موسیقی تموم شده،

هرکی دوسم داره نفس بکشه😃وااای همتون دوسم دارین؟؟😎مرسی😁        اگه لطف کنی و یه صلوات برام بفرستی ممنونت میشم😍😘

[QUOTE=51101586]نه باطل نمیشه گلم همین که رعایت میکنی خیلی خوبه😍 اگه معتقدی سعی کن نری یااین که اخرش بری که موسیق ...[/QUOTE]

مطمئن؟؟اخه ختمش سختش حیف ادم میاد باطل شه..عروسیای نزدیک نمیشه نرفت یا دیر رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE= 51101586 ]نه باطل نمیشه گلم همین که رعایت میکنی خیلی خوبه😍 اگه معتقدی سعی کن نری یااین که ا ...

دیگه رعایتش به عهده خودته گلم

ان شالله ختمت  قبول باشه😍😗

هرکی دوسم داره نفس بکشه😃وااای همتون دوسم دارین؟؟😎مرسی😁        اگه لطف کنی و یه صلوات برام بفرستی ممنونت میشم😍😘

سلام خوش به حال شما که این ختم رو برداشتین من آرزومه ختم زیارت عاشورای آقای حق شناس رو بردارم ولی نمیتونم یکی از دلایلش اینه که نوشته باید حتما تو روز خونده بشه من تا عصر سر کارم و یکی دیگه هم برای پریود هست که اصلا به دلم نمیشینه یک نایب بگیرم برام بخونه خودم میخوام بخونم

و اینکه فکر نمیکنم آهنگی که مجبور شدی گوش کنی ختم رو باطل کنه

سلام خوش به حال شما که این ختم رو برداشتین من آرزومه ختم زیارت عاشورای آقای حق شناس رو بردارم ولی نم ...

هنوز برنداشتم 

هنوز برنداشتم 

سلام کسیو دیدین خودتون ازش حاجت گرفته باشه؟

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری

[QUOTE=53609100]سلام کسیو دیدین خودتون ازش حاجت گرفته باشه؟[/QUOTE]

تو کانال ایته الله حق شناس بالای هزاران نفر حاجت گرفتن و اسکرین شاتش تو کانال هست...حاجت های سنگین و شفای سرطانی

[QUOTE= 53609100 ]سلام کسیو دیدین خودتون ازش حاجت گرفته باشه؟[/QUOTE] تو کانال ایته الله حق شناس با ...

بجز کانال,خودتون اطرافتون کسیو ندیدین؟

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری

[QUOTE=53647731]بجز کانال,خودتون اطرافتون کسیو ندیدین؟[/QUOTE]

اطرافیان من مذهبی نیستن متاسفانه و اونایی که هستن مثل خودم تنبل تر از اونی بودیم که انجام بدیم😁...البته خودم فقط به خاطر نائب گیرم اگه یک نائب خوب داشته باشم که بتونه تا سه چهار دوره همراهم باشه لحظه ای تعلل نمیکنم و برمیدارم  ممکنه تو دوره اول حاجت گرفته نشه و باید ادامه داد مامانم گفت هر بیست روز سختمه بخوام یک هفته نائبت بشم تو چند دوره..من تا به حال نائب شددم یک حال عجیبی داره این ختم😭😭 

[QUOTE= 53647731 ]بجز کانال,خودتون اطرافتون کسیو ندیدین؟[/QUOTE] اطرافیان من مذهبی نیستن متاسفانه و ...

راستش من خودم یکدوره گرفتم,ولی نتیجه نگرفتم,ولی بقول شما شاید باید سه چهاردوره انجام داد شاید هم زیاد مراقبه نکردم.درسته خیلی حال عجیبی داره,من  همش حس میکردم حاجتم روا میشه.بجای نایب گرفتن من بلافاصله بعداز اینکه پریودم تموم شد ختم رو شروع کردم دوهفته خوندم بعد شروع کردم قرص ال دی خوردم تا بیست و پنج روز شد چهل روز.چهل روز رو خودم خوندم بدون نایب.شماهم همینکارو کن.بعد چند روز استراحت کن قرص نخور چون از موعدت گذشته خیلی زود پریود میشی بعداز پاک شدن دوره ی بعدتو شروع کن انشالله حاجت روا بشین.

راستش من خودم یکدوره گرفتم,ولی نتیجه نگرفتم,ولی بقول شما شاید باید سه چهاردوره انجام داد شاید هم زیا ...

یعنی چهل روز رو پشت سرهم خوندین دیگه نهایتا؟؟؟چون باید همه شرایطش رعایت شه.من ده روزی خوندم بعد دیدم حتما باید طلوع افتاب باشه در صورتی که من خیلی روزاشو بعده نماز صبح خوندم😂اره حتما باید ادامه بدین چون تو دوره های بعد مراقبت به عدم گناه بیشتر میشه..خیلیا تو چله چهارم و پنجم حاجت گرفتن و اکثریت تو چله چهار..حتی کسایی که ختم قران برداشتن رو دیدم تو دوره چهار به حاجت میرسن چه حکمتیه توش نمیدونم

یعنی چهل روز رو پشت سرهم خوندین دیگه نهایتا؟؟؟چون باید همه شرایطش رعایت شه.من ده روزی خوندم بعد دیدم ...

اره عزیزم تمام شرایطشو رعایت کردم توی این چهل روز  چهاربار شاید از خونه رفتم بیرون جمعا بشه دوساعت.از ترس اینکه یه موقع دوستامو ببینم غیبتی چیزی کنم  اصلا توی این چهل روز هیشکیو ندیدم نه حضوری نه تلفنی..غیبت دروغ و...همه تعطیل.قبل از اذان ظهر من شروع میکردم تا بعداز اذان وصلش میکردم به نماز ظهر

اره عزیزم تمام شرایطشو رعایت کردم توی این چهل روز  چهاربار شاید از خونه رفتم بیرون جمعا بشه دوس ...

چه خوب کاش ادامه میدادی😢

چه خوب کاش ادامه میدادی😢

اگر خدا بخواد دوسه روز دیگه شروع میکنم.