2777
2789

سلام خانما یه سوال داشتم ازتون ...من هیپ دیپ دارم و وزنم نرماله قدم۱۵۳ وزنم۵۲ کیلو هستم ولی باسنم برجسته نیست دوره باسنم ۹۲ هست هیپ دیپ هم دارم وقتی به باسن و رون هام دست میزنم رون هام عضله ای تر و حجیم تره😭گفتم اگر لاغر تر بشم شاید رونام اب بشن باسن بزرگ تر دیده بشه اما میترسم باسنمم اب بشه یا که چاقتر بشم باسنم حجم بگیره باز میترسم رونام بزرگ تر شه.کسی هست مث من بوده باشه تجربه ای دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۶۸وزنم ۴۵

خب دیگه ازمن لاغر تری..از اول لاغر بودی؟ یعنی الان برجستگی باسنت نسبت به هیکلت خوبه؟ من میخوام بدونم چاق بودن برای اونایی که هیپ دیپ دارن بهتره یا لاغر بودن؟

خب دیگه ازمن لاغر تری..از اول لاغر بودی؟ یعنی الان برجستگی باسنت نسبت به هیکلت خوبه؟ من میخوام بدونم ...

از اولشم همینطور بودم من چون گودی کمر دارم باسنم نسبت به هیکلم بد نیست اما عین اسکلت هستم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

فرم بدنته دیگه... شاید بری باشگاه کمی بهتر بشه

عرض باسنم خوبه دور کمرم۶۹ هست و از روبرو لگنم پهنه اما انگار عضله نداره یه مدت تو خونه ورزش کردم حس میکنم آب شده

عرض باسنم خوبه دور کمرم۶۹ هست و از روبرو لگنم پهنه اما انگار عضله نداره یه مدت تو خونه ورزش کردم حس ...

راهی نیست فقط برو باشگاه بدنسازی اگه قرار باشه بهتر بشه بجز این راهی نیست البته بجز تزریق 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

برو بدنسازی و درکنارش پروتئین کافی مصرف کن (ترجیحا پروتئین وی) که عضله سازی کنی 

منم لاغرم (۵۱ کیلو ام ) ولی چون چندساله بدنسازی کار میکنم و پروتئین و کراتین مصرف میکنم باسنم برجسته اس 

و اینکه هیپ دیپ ژنتیکیه و با ورزش کمی بهتر میشه 

پر نمیشه ها ، ولی چون بقیه قسمت ها فرم میگیره هیپ دیپ کمتر خودشو نشون میده 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼