2777
2789

یکی توی یه گپی گفت که بابابزرگ و مامان بزرگش هردوشون سکته کردن فوت کردن و همه ادمین ها پروفشون سیاه شد

منم گذاشتم چون فکر کردم همه حتی عضوای عادی هم گذاشتن... بعد دیدم نه.. ضایع شدم بنظرتون؟تسلیت هم گفتم ولی کاش نمی‌ذاشتم منکه ادمین نیستم...بد شد؟

الان عکس رو پاک کردم از پروفایلم پروفایل قبلیم که با یکی ست بود رو گذاشتم دوباره عیب نداره؟ ضایع نشدممم؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه چرا ضایع بشی عزیزم ..باخودشون میگن این چقدر با ادبه😂😂

واقعا همینو میگن؟اگه مسخره کنن چی بخدا حواسم نبوددددد

چند دقیقه بعد فوری برداشتم حدودا پنج دقیقه اینا

اینو با خودت تکرار کناونقدری که خودت رو خودت زومی بقیه روت زوم نیستن

آخه من توی این گروه چجوری بگم خیلی سعی میکنم که سوتی ندمو اینا ولی الان عیبی نداره نه؟پیش خودشون چیزی نمیگن؟

آخه من توی این گروه چجوری بگم خیلی سعی میکنم که سوتی ندمو اینا ولی الان عیبی نداره نه؟پیش خودشون چیز ...

نه خیالت راحت خیلیا حتی متوجه هم نشدن شده باشنم سوتی نیست به احترام طرف مشکی گذاشتی یه لحظه

نه خیالت راحت خیلیا حتی متوجه هم نشدن شده باشنم سوتی نیست به احترام طرف مشکی گذاشتی یه لحظه

واقعا؟🤕🤕

بعد ببخشید اگه پروف مشکی رو میذاشتم بمونه و بعد یه پروفایل دیگه بعدش میذاشتم بهتر نبود یا الان بهتره؟

وسواس فکری دارم الان می‌شینم شب تا صبح بهش فکر میکنم که ضایع نشده باشم😭🥲

واقعا؟🤕🤕بعد ببخشید اگه پروف مشکی رو میذاشتم بمونه و بعد یه پروفایل دیگه بعدش میذاشتم بهتر نبود یا ...

همین کاری که الان کردی بهتره 

به احترامش یه مدت کوتاه مشکی گذاشتی

مث بازیکنای فوتبال که به احترام فوت شده یه دقیقه سکوت میکنن🙃

بهش فک نکن 

همین کاری که الان کردی بهتره به احترامش یه مدت کوتاه مشکی گذاشتیمث بازیکنای فوتبال که به احترام فوت ...

چشم ممنونم خیالم رو راحت کردی🥲🥲🥲🥲