2777
2789

اولین کاربریم با ایمیل بود سال ۹۵ تعلیق شدم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته دیگه از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ نمیشه با ایمیل وارد شد

عه چرا پس فکر کنم کاربر از سارا بپرس تایپیک گذاشته بود راجع بش برو ببین

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

آرهولی گفتن توی اطلاعات کاربری تون شماره هم سیوکنین مشکلی پیش نمیاد اگه منظورت اینه

من خیلی اتفاقی وارد کاربریم شدم اگه الان نمیومدم عمرا میفهمیدم این قضیه رو و دیگه اکانتم پر پر می‌شد 

من خیلی اتفاقی وارد کاربریم شدم اگه الان نمیومدم عمرا میفهمیدم این قضیه رو و دیگه اکانتم پر پر می‌شد

اوهوم،،باید احترام بذارنو پیامک بدن، ولی انگارنه انگار

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
برم بیینم پیدا میکنم تاپیکشو

بیا تایپیک اخرم الان صفحه اخر کامنت گذاشت