2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101510 بازدید | 5341 پست

دوستان کسی وام برآیند چک یار  قسمت تماس ویدیویی رو موفق شده چه ساعت هایی تماس گرفته ؟من هر چی تماس میزنم میگه لطفاً دقایق دیگری تماس بگیرید .

با هردو نسخه هم گوشی هم تحت وب اینطور میگه ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام مهربانی رو فقط به اعضا درجه یک میشه انتقال داد

یعنی چی عزیزم ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

سپینو صادرات فقط برای افراد شاغل هست و وام میده ؟

من خواستم از تسهیلاتش استفاده کنم گفت کارتش ندارید یعنی جدا از کارت حساب صادرات یه کارت دیگه بگیرم ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

سلام مامان سبحان من وام کارت اعتبار طلایی وام بانک ملی که ۲۰۰م هست رو گرفتم حالا قراره بدم به داداشم .میشه دوباره برای خودم درخواست بدم حسابم کار می‌کنه 

چقدر طول می‌کشه تا دوباره بتونم این وامو ثبت نام کنم؟

دوستان کسی وام برآیند چک یار قسمت تماس ویدیویی رو موفق شده چه ساعت هایی تماس گرفته ؟من هر چی تماس م ...

عزیزم یک سری از دوستان حضوری رفته بودن بانک و زودتر کارشون انجام شده بود .

سلام مامان سبحان من وام کارت اعتبار طلایی وام بانک ملی که ۲۰۰م هست رو گرفتم حالا قراره بدم به داداشم ...

سلام عزیزم باید اقساطتون تمام بشه و اگر اون موقع طرحش تمام نشده باشه میتونید بگیرید. 

مامان سبحان عزیز احتیاج به راهنماییتون  دارم

ما امروز ماشینمون فروختیم

اول گفتیم همشو‌ بدیم طلا 

حالا سرشب شوهرم میگفت یک ماه بزاریم بانک ملی وام خوبی ازش بگیریم‌ که قسطش ۱۲ ماهه بشه ماهی ۲۰ تومن 

بعد پول ماشین بزاریم حامی تقریبا ۲۰ تومن ماهانه سود پولش میشه

با همون ۲۰ تومن سود پول قسط وامو بدیم

الان من نمیدونم چه روشی خوبه

در حال حاضر قسط زیادی داریم نمیشه از حقوق قسط بدیم

سلام . مامان سبحان جان یه سوال داشتم همسر من چند سال پیش حساب پس انداز پارسیان باز کرده والی اصلا باهاش کار نکرده . یه پولی سر ماه دستمون میرسه میخوایم سپرده کنیم پارس وام رو بگیریم من گفتم تا اون مبلغ به دستمون میرسه حقوق رو بریزم تو کارت یه مقدار حساب کار کنه الان یه هفته است 25 تومن ریختم داخلش .روی درخواست تسهیلات که میزنم میزنه وام به شما تعلق نمیگیره . گفتم شاید باید حساب جداگانه ای برای وام باز کنم .