2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 98995 بازدید | 5226 پست
مامان سبحان عزیز احتیاج به راهنماییتون دارمما امروز ماشینمون فروختیماول گفتیم همشو‌ بدیم طلا حالا س ...

عزیزم فعلا این روش که میگید خوب هست ولی بعدش به نظرم اگر پولتون رو برای بلند مدت نیاز ندارید تبدیل به طلا کنید .

سلام . مامان سبحان جان یه سوال داشتم همسر من چند سال پیش حساب پس انداز پارسیان باز کرده والی اصلا با ...

سلام عزیزم فکر نمی‌کنم حساب من که قرض الحسنه هست ولی شاید یک ماه باید بگذره از گذاشتن پولتون باز دقیق نمیدونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ما سقف قسط مون تقریبا تا ۲ ماه دیگه پره اما چون بدهی زیاد داریم تصمیم گرفتیم وام بگیریم تا بذاریم توی حساب کار کنه و مجدد وام بگیریم

امتیاز اعتبار ملی که دارم:

۷۰ میلیون ۱۴ درصد ۱۲ ماهه قسطی ۶،۷ تومن

۷۰ میلیون ۲۳ درصد ۲۴ ماهه قسطی ۳،۴ تومن

به نظرتون کدوم بهتره؟

الان از درآمدمون تقریبا ۳،۴ تومن میمونه برا خرج خونه یعنی تا دوماه دیگه باید قسط ها رو از خود وام بدیم اما بعد از ۲ ماه تقریبا ۲۰ میمونه برامون ولی باید بازم وام بگیریم تا بدهی هامون تموم بشه

خدایا شکرت  
سلام عزیزم من صد تومن میتونم بذارم ویپاد که سکه هام زیاد بشه چند روز باید بمونه که بتونم وام ۵۰ رو ب ...

من ۲۰۰ م گذاشتم وام ۱۰ میلیونی یکساله برام فعال شد کلی پول کم کرد برای اعتبا سنجی همه ش اوکی بود آخرش یکی از گزینه ها فعال نشد گفت نمیتونید وام بگیرید در صورتس که نه قسط دارم نه بدهکار بانکی بودم نه‌ چک برگشتی آخرین خلافمم شارژ اضطراری به ایرانسل بدهکار بودم🙁

سلام عزیزم به نظر من ۲۴ ماهه بهتر هست .

ممنون عزیزم درخواست دادم حین کار گفت باید خودت یا ضامن حساب جاری داشته باشید برای وثیقه

الان هم نوشته در انتظار تخصیص وثیقه

چیکار کنم من حساب جاری ندارم

خدایا شکرت  
سلام دوستان ما سقف قسط مون تقریبا تا ۲ ماه دیگه پره اما چون بدهی زیاد داریم تصمیم گرفتیم وام بگیریم ...

سلام عزیزم

14 درصدی که کلا هیچی. وقتی بدهی و هزینه زیاده دیگه نباید به بالا پایین شدن درصد وام فکر کنیم. بین این دوتا قطعا ۲۳ درصدی و ۲۴ ماهه در اولویته.

فقط نگفتین با امتیازتون وام ۲۳ درصد ۱۲ ماهه، چقدر میشه؟ فکر میکنم حدود 110 تومن بشه. قسطشم حدود ۱۰ تومن. تا دو ماه دیگه، دو تا قسط از رو خود وام برمی‌دارین.

ولی در عوض تو این دو ماه یه پول درشت بالای صد تومن تو حسابتون میمونه برا امتیاز بعدی....

از دو ماه بعد که حقوقتون بیشتر آزاد میشه، براتون فقط امتیاز داشتن مهم میشه.

خودمم تو شرایط شمام. تو چرخه ای افتادم که وام میگیریم، تا وقتی هزینه میشه باهاش امتیاز جمع میکنیم، دوباره وام و...

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

ممنون عزیزم درخواست دادم حین کار گفت باید خودت یا ضامن حساب جاری داشته باشید برای وثیقهالان هم نوشته ...

از همون بام یه حساب جاری افتتاح کنین. نیاز به دسته چک نیس، فقط عنوان حساب جاری باشه اوکیه

عزیزم شما میدونی چرا بارای وام اعتبار ملی باید حساب جاری هم داشت؟

نه ولی احتمالا قانون داخلی خود بانک ملیه.

نیس همه اکثرا تو بانک ملی یه حساب جاری بدون دسته چک دارن، دیگه با این مشکل مواجه نشدن شاید.

توی بام تا اونجایی که من دیدم افتتاح حساب جاری نیست

درسته عزیزم منم الان چک کردم یه حساب قرض الحسنه داره، دیگه نمی‌دونم همین جاری محسوب میشه یا نه.

پس یه مراجعه حضوری به بانک ملی داشته باشین، بگین حساب جاری بدون دسته چک می‌خوام.

برای وام مهربانی هم حساب جاری باید داشت؟

نمی‌دونم عزیزم، من چون از قبل حساب جاری داشتم، با خطا مواجه نشدم.

حالا بقیه دوستان هم بیان جواب بدن که براشون حساب جاری لازم بوده یا نه