2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 91481 بازدید | 4863 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .

میشه دو تا وام پارس رو همزمان‌گرفت ؟

همسرم اعتبارسنجیش A1هست میخوایم ۱۵۰ میلیون پارس وام بانک پارسیان رو بگیریم . میتونیم بعد اینکه ۱۵۰ رو گرفتیم دوباره سپرده کنیم ۱۵۰ دیگه بگیریم ؟

ضامن هم اصلا نداریم کارمند شرکت خصوصیه فیش حقوقی داره  

برای وام دوم ازمون ضامن میخوان،؟ 

سلام عزیزم وام بلو که نهایت ۴۰ میلیون هست و اصلا قطعی هم نیست .پاسارگاد اگر از الان که ۴ ماه حدودا م ...

سلام عزیزم من 40میلیون یکی دوماهه اومده دستم می‌خوام وام بگیرم 20میلیون بنظر شما توی بلو بزارم یا ویپاد؟ویپاد رو توی تاپیک پس انداز شنیدم امتیاز وی کلاب به حد نصاب رسیده بوده ولی وام فعال نشده .درسته؟بنظرتون چیکار کنم

طرح ارکیده تا هفته قبلی که گفت میشه

این جدول طرح ارکیده است از۱۰۰ تومن شروع میشه تا۲۵۰

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
سامیه جان اگر امکانش رو دارید یک ضامن دیگه معرفی کنید .و اینکه اون شماره ۱۶۷۹ شبانه روزی هست آخر شب ...

زنگ زدم جواب مشخصی ندادن گفت یه ضامن دیگه پیدا کنید الان پدرم بازنشسته است و تا حالا وام نگرفته رو میتونم به عنوان ضامن معرفی کنم 

بله

برید کافی نت بگید فیش حقوق میخام 

ببین برای پدرتون شامل میشه 

باید دفترچه تونو ببرید کد بیمه لازمه از دفترچه نگا میکنه میزنه سیستم برات فیش حقوق میده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم من 40میلیون یکی دوماهه اومده دستم می‌خوام وام بگیرم 20میلیون بنظر شما توی بلو بزارم یا وی ...

سلام عزیزم اگر رتبه اعتباری تون a یا b هست ویپاد وام میده. 

بلو اصلا قطعی نیست امتیاز دهی اش .

فراز بانک ایران زمین هم میتونید بگذارید.