2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 94415 بازدید | 5018 پست
سلام.مثلا اگر ۱۰۰ تومن رو یک ماه بزاری ۵۰ تومن رو میدن؟

سلام آره ولی به شرطی که یکماه از افتتاح حسابتون بگذره و بعد ۱۰۰ تومن رو بذارین

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر همگی مامان سبحان....عزیزم من صد تومنی دارم به نظرت میتونم جایی بذارم که ماهیانه سودش رو بگیر ...

سلام عزیزم ، صندوق های درآمد ثابت در بورس سودشون از بانک بیشتر هست و روز به روز هم به پولتون اضافه میشه .

سلام وقت بخیر 🪻 اگر وام ۳۰ ت لازم داشته باشم با کارمزد صفر درصد بخوام از بانک مهر طرح نورا میتونم ا ...

سلام عزیزم بله میتونید ولی باید ۳۰ میلیون حدود ۸ ماه داخل حسابتون بمونه تا ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه بهتون وام بده ‌.

سلام عزیزم بله میتونید ولی باید ۳۰ میلیون حدود ۸ ماه داخل حسابتون بمونه تا ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ...

سلام 

من دنبال وام بدون ضامنم با مبلغ ۵۰ میلیون تومان از بانک مهر میشه راهنمایی کنین؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سلام من دنبال وام بدون ضامنم با مبلغ ۵۰ میلیون تومان از بانک مهر میشه راهنمایی کنین؟؟؟

سلام عزیزم بانک مهر در صورتی که رتبه اعتباری تون a یا b باشه وام بدون ضامن میده ولی باید ۵۰ میلیون بگذارید حدود ۸ ماه داخل حساب بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

نه عزیزم یک ساعت های خاصی زیاد طول نمی‌کشه ولی باز اول فردا ساعت اداری امتحان کنید اگر درست نشده بود ...

آخه بدبختی ساعت اداری خودم مدرسه ام زنگ تفریح هم مگه چقدر داریم ده دقیقه سر کلاس هم اجازه استفاده از گوشی رو نداریم 

سلام مامان سبحان عزیز خوبی

مثل همیشه به یاری سبزت نیازمندم

عزیزدلم این وام دیجی پی رو که بگیرم همون از لحظه واریزش قسط بندی میشه یا بعداز اینکه خرید کنم باهاش؟

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
آخه بدبختی ساعت اداری خودم مدرسه ام زنگ تفریح هم مگه چقدر داریم ده دقیقه سر کلاس هم اجازه استفاده از ...

سامیه جان اگر امکانش رو دارید یک ضامن دیگه معرفی کنید .

و اینکه اون شماره ۱۶۷۹ شبانه روزی هست آخر شب زنگ بزنید زیاد معطلی نداره. 

سلام مامان سبحان عزیز خوبیمثل همیشه به یاری سبزت نیازمندمعزیزدلم این وام دیجی پی رو که بگیرم همون از ...

سلام عزیزم از همون روز که براتون واریز میشه یک ماه بعدش باید قسط رو بدید .

سلام وام با طلا چطوریه

سلام عزیزم فقط بانک کارگشایی شهرتون وام با طلا میده و شرایطی که من میدونم با ۵۰ گرم طلای زینتی برای هر کد ملی ۲۰ میلیون وام میده که بعد از یک سال باید حدودا ۲۵ میلیون پس بدید ‌.