2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92501 بازدید | 4925 پست
ببخشید طرح طلوع که بازکردم ۲۵۰ تومن ریختم داخل حسا الان فراز بانک رو‌نگاه میکنم موجودی کارتم‌۲۰۰ توم ...

نمیدونم عزیزم فیش دارید دیگه حتما از خود بانک پیگیری کنید و قبلش از داخل همون فراز بانک صورت حسابتون رو نگاه کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، من واقعا خیلی نمیرسم تاپیک مدیریت رو بخونم و فقط چند صفحه آخر رو معمولا میخونم و اینکه ...

عزیزم وام پارسیان ضامن رسمی میخواد ؟ خیلی سخت میگیرن؟

اگر اذیت کن هست سمتش نریم 

سلام عزیزممن هنوز برای پارسیان اقدام نکردم. یعنی هنوز احرازهویتم اوکی نشده، ولی چون هم فراز و هم پار ...

سلام . عزیزم میشه در مورد وام پارسیان توضیح بدی ؟

سقفش چقدره ؟چند درصده ؟

سلام عزیزممن هنوز برای پارسیان اقدام نکردم. یعنی هنوز احرازهویتم اوکی نشده، ولی چون هم فراز و هم پار ...

سلام . من از همراه بانک پارسیان قسمت پارس وام محاسبه گر رو زدم.  مبلغ وامی که میده خیلی کمه . ۱۰۰ میلیون رو ۳ ماه بزاری ۵۵ وام میده با بازپرداخت ۱۲ ماهه . کلا نا امید شدم.

این وام سودش چند درصده ؟

ضامن رسمی میخواد ؟ 

عزیزم همراه بانک پارسیان من همچین گزینه نداره

شاید باید به روز رسانی بشه عزیزم .

قسمت پایین ۵ تا گزینه هست یکی اش نوشته خدمات که مربع های آبی هست و بعد هم گزینه پارس وام رو داره .

عزیزم وام پارسیان ضامن رسمی میخواد ؟ خیلی سخت میگیرن؟اگر اذیت کن هست سمتش نریم

عزیزم اگر رتبه اعتباری a یا b ندارید که اصلا سمتش نرید .

و اینکه تا ۱۵۰ میلیون ضامن نمیخواد ولی بیشتر تا ۳۰۰ میلیون ضامن میخواد که من نمیدونم شرایط ضامن رو چون من بدون ضامن گرفتم .

و اینکه در صفحات قبل هم گفتم موقع اعتبارسنجی یک مقدار اذیت کرد و چند روز طول کشید تا درست بشه 

سلام . من از همراه بانک پارسیان قسمت پارس وام محاسبه گر رو زدم. مبلغ وامی که میده خیلی کمه . ۱۰۰ می ...

عزیزم نمیدونم برای شما چرا این قدر کم نشون میده ولی محاسبه گر من طور دیگه ای نشون میده .