2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92505 بازدید | 4925 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید گردش حسابتون رو ببرید بالا و اقساط معوق هم از هیچ بانکی نداشته باشید البته طول میکشه ولی کم ...

سلام عزیزم خسته نباشی من میخام پس انداز مخفی داشته باشم تو طلا سوتی 

بنظرتون کدوم اپ کامل تر و دقیق تره از همه طلایین ملی گلد یا میلی 

خدایا شکرت...

سلام عزیزم خسته نباشی من میخام پس انداز مخفی داشته باشم تو طلا سوتی بنظرتون کدوم اپ کامل تر و دقیق ت ...

سلام عزیزم من از هیچ کدوم از این آپ ها که گفتید خرید نداشتم و تجربه نکردم .

من فقط از طلای دیجیتال دی جی کالا و عیار داخل بورس خرید داشتم و راضی بودم. 

سلام عزیزم من از هیچ کدوم از این آپ ها که گفتید خرید نداشتم و تجربه نکردم .من فقط از طلای دیجیتال دی ...

خیلی ممنون از پاسخگوییتون 

ببخشید میتونم بپرسم طلای دیجی کالا و عیار داخل بورس رو چطور گرفتین 

خدایا شکرت...

خیلی ممنون از پاسخگوییتون ببخشید میتونم بپرسم طلای دیجی کالا و عیار داخل بورس رو چطور گرفتین

خواهش میکنم عزیزم .

طلای دیجیتال دی جی کالا که داخل خود اپلیکیشن دی جی کالا یک گزینه داره به نام طلای دیجیتال .

عیار هم باید کد بورسی داشته باشید و در کارگزاری ثبت نام کرده باشید بعد میتونید عیار رو مثل خرید و فروش سهام بخرید و بفروشید .

سلام مامان سبحان عزیز و‌مهربون 

ببخشید چطور میتونم وام اعتباری دیچی پی رو نقد کنم؟همون اعتباری ک با سفته هستش

اگ تو صفحات قبل توضیح دادین شماره صفحه رو بگین

ممنون از محبتت

خدا بخواد میشه...☘️🪐

سلام مامان سبحان عزیز و‌مهربون ببخشید چطور میتونم وام اعتباری دیچی پی رو نقد کنم؟همون اعتباری ک با س ...

سلام عزیزم ، از طلای دیجیتال دی جی کالا با گزینه پرداخت از طریق وام میتونید طلا بخرید و بعد بفروشید . 

بله عزیزم قبول می‌کنند چون رتبه اعتباری خودتون خوب هست ‌البته ضامن نباید چک برگشتی و اقساط معوق داشت ...

عزیزم رتبه اعتباری شوهرم بی هست من سی 

من خودم کارمندم چک دارم میخام طرح طلوع ایران زمین بردارم گفت دو تا ضامن لازمه یکی از ضامنا باید حتما کارمند باسه ؟؟

عزیزم رتبه اعتباری شوهرم بی هست من سی من خودم کارمندم چک دارم میخام طرح طلوع ایران زمین بردارم گفت د ...

باید با رئیس شعبه صحبت کنید احتمالا چون شما هم کارمند هستید اگر چک بدید ضامن کاسب هم قبول کنند.

منم اینو زد بیست روز ۶۵ میلیون گذاشتم برش داشتم

چون بعد از شهریور افتتاح حساب کردین اینجوری خطا میده. ولی میانگینتون محفوظ میمونه.

روز ۶۱ ام بعد از افتتاح حسابتون به فراز مراجعه کنین، حدود ۲۰ تومن وام میده.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

سلام عزیزم ، از طلای دیجیتال دی جی کالا با گزینه پرداخت از طریق وام میتونید طلا بخرید و بعد بفروشید ...

سلام مامان سبحان جان خوبی؟ چن روز گذشته ولی هنوز نتونستم حساب پارسیان افتتاح کنم. احراز هویتمو اوکی نمیکنه...کاری هست که انجام بدم بنظرت؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!