مامان_سبحان7 مدیر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 عنوان سوالات در مورد انواع وام های بانکی | مشاهده متن کامل بحث + 92505 بازدید | 4925 پست سلام دوستان ، چون در تاپیک مدیریت رویا جون سوالات وامی زیاد بود من خودم یک تاپیک جداگانه زدم .در اسرع وقت سوالاتتون رو حتما جواب میدم فقط اگر زیر سوال من رو تگ کنید بهتر هست . 1403/11/26 | 16:46 122 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 ممنونم از این که راهنمایی ام کردید و وقت گذاشتید . خواهش میکنم عزیزم.
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 سلام من هیچ حسابی تو بانک ملی ندارم حتما باید حساب باز کنم بعد وام اعتبار ملی بگیرم؟ سلام بله باید حساب کوتاه مدت طرح اعتبار ملی باز کنید .
aarghavaijn عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 2728 شما باید گردش حسابتون رو ببرید بالا و اقساط معوق هم از هیچ بانکی نداشته باشید البته طول میکشه ولی کم ... سلام عزیزم خسته نباشی من میخام پس انداز مخفی داشته باشم تو طلا سوتی بنظرتون کدوم اپ کامل تر و دقیق تره از همه طلایین ملی گلد یا میلی خدایا شکرت...
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 سلام عزیزم خسته نباشی من میخام پس انداز مخفی داشته باشم تو طلا سوتی بنظرتون کدوم اپ کامل تر و دقیق ت ... سلام عزیزم من از هیچ کدوم از این آپ ها که گفتید خرید نداشتم و تجربه نکردم .من فقط از طلای دیجیتال دی جی کالا و عیار داخل بورس خرید داشتم و راضی بودم.
aarghavaijn عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 2728 سلام عزیزم من از هیچ کدوم از این آپ ها که گفتید خرید نداشتم و تجربه نکردم .من فقط از طلای دیجیتال دی ... خیلی ممنون از پاسخگوییتون ببخشید میتونم بپرسم طلای دیجی کالا و عیار داخل بورس رو چطور گرفتین خدایا شکرت...
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 خیلی ممنون از پاسخگوییتون ببخشید میتونم بپرسم طلای دیجی کالا و عیار داخل بورس رو چطور گرفتین خواهش میکنم عزیزم .طلای دیجیتال دی جی کالا که داخل خود اپلیکیشن دی جی کالا یک گزینه داره به نام طلای دیجیتال .عیار هم باید کد بورسی داشته باشید و در کارگزاری ثبت نام کرده باشید بعد میتونید عیار رو مثل خرید و فروش سهام بخرید و بفروشید .
baharbano9978 عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 55 سلام مامان سبحان عزیز ومهربون ببخشید چطور میتونم وام اعتباری دیچی پی رو نقد کنم؟همون اعتباری ک با سفته هستشاگ تو صفحات قبل توضیح دادین شماره صفحه رو بگینممنون از محبتت خدا بخواد میشه...☘️🪐
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 سلام مامان سبحان عزیز ومهربون ببخشید چطور میتونم وام اعتباری دیچی پی رو نقد کنم؟همون اعتباری ک با س ... سلام عزیزم ، از طلای دیجیتال دی جی کالا با گزینه پرداخت از طریق وام میتونید طلا بخرید و بعد بفروشید .
697596 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2812 بله عزیزم قبول میکنند چون رتبه اعتباری خودتون خوب هست البته ضامن نباید چک برگشتی و اقساط معوق داشت ... عزیزم رتبه اعتباری شوهرم بی هست من سی من خودم کارمندم چک دارم میخام طرح طلوع ایران زمین بردارم گفت دو تا ضامن لازمه یکی از ضامنا باید حتما کارمند باسه ؟؟
خوشبخت۱۱۱ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 625 منم اینو زد بیست روز ۶۵ میلیون گذاشتم برش داشتم شما هم عزیزم بعد شهریور پول گذاشته بودی ؟؟
hhhkjhhhh عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 17455 شما هم عزیزم بعد شهریور پول گذاشته بودی ؟؟ اره شهریور هر کاری کردم افتتاح حساب انجام نمیشد عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹
مامان_سبحان7 مدیر استارتر عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 18654 عزیزم رتبه اعتباری شوهرم بی هست من سی من خودم کارمندم چک دارم میخام طرح طلوع ایران زمین بردارم گفت د ... باید با رئیس شعبه صحبت کنید احتمالا چون شما هم کارمند هستید اگر چک بدید ضامن کاسب هم قبول کنند.
فرزانه58سابق عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3947 منم اینو زد بیست روز ۶۵ میلیون گذاشتم برش داشتم چون بعد از شهریور افتتاح حساب کردین اینجوری خطا میده. ولی میانگینتون محفوظ میمونه.روز ۶۱ ام بعد از افتتاح حسابتون به فراز مراجعه کنین، حدود ۲۰ تومن وام میده. اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!
فرزانه58سابق عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3947 سلام عزیزم ، از طلای دیجیتال دی جی کالا با گزینه پرداخت از طریق وام میتونید طلا بخرید و بعد بفروشید ... سلام مامان سبحان جان خوبی؟ چن روز گذشته ولی هنوز نتونستم حساب پارسیان افتتاح کنم. احراز هویتمو اوکی نمیکنه...کاری هست که انجام بدم بنظرت؟ اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!
خوشبخت۱۱۱ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 625 اره شهریور هر کاری کردم افتتاح حساب انجام نمیشد من شهریور اما افتتاح حساب کردم