2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92671 بازدید | 4936 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر سپرده نداشته باشید و پول لازم باشید سریع ترین وام مربوط به اسنپ پی و دی جی پی هست که یا با ...

سلام . من توی یکی ار تاپیکها دیدم یه کاربر گفته بود وام گرفته به صورت کارت اعتباری برای نقد کردنش مبلع رو انتقال داده به حساب بورسیش بعد از اونجا برداشت کرده. اینجوری بایت نقد کردن لازم نیست طلای دیجیتال بگیرین و یه کارمزد هم اونجا بدین الکی. . 

شما برای گرفتن وام دیجی کالا چک دادین ؟ با سفته هم میشه گرفت این وام رو ؟ چند درصده؟ 

عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان عزیز دوستان من نمیدونستم وام زی پاد فقط اعتبار خریدهو قابل انتقال ...

اگر حساب بورسی داری ببین میتونی بریزش تو حساب بورسیت بعد از اونجا برداشت بزن

سلام عزیزم کاشکی تو تاپیک مدیریت درمورد وام های جدید اطلاع بدین وام فراز بانک رو از دست دادیم الان ه ...

سلام عزیزم ، من واقعا خیلی نمیرسم تاپیک مدیریت رو بخونم و فقط چند صفحه آخر رو معمولا میخونم و اینکه اتفاقا یادم هست وام فراز رو همون موقع داخل تاپیک مدیریت هم دوستانی که اینجا دیده بودن گفتن .

وام پارسیان هم جدید نیست و الان هم میتونید بگیرید اون رو من نگفتم چون مراحل اعتبارسنجی اش یک کمی من رو اذیت کرد گفتم نکنه دوستان پول بگذارند و نتونن بگیرن وام رو . 

و اینکه من خودم تاپیک هایی رو که دوست دارم ذخیره کردم و با اینکه نمیرسم زیاد ولی یک نگاهی ميندازم همیشه. 

شما هم به نظرم این تاپیک وام رو ذخیره کنید و هر شب یک نگاهی بیندازید .

مامان سبحان جان میشه درمورد وام پارسیان توضیح بدین من حساب و همراه بانک پارسیان رو دارم اما اصلا قسم ...

عزیزم برید روی قسمت خدمات بعد گزینه پارس وام رو انتخاب کنید و بعد درخواست تسهیلات و وام های قابل دریافت رو بزنید ، اگر تا الان هم با حسابتون کار کرده باشید نشون میده چه قدر وام میتونید بگیرید 

سلام عزیزم در مورد وام اشتغالزایی توضیح میدین که شامل جه کسانی میشه و به چه صورته؟

سلام عزیزم این وام رو باید از بانک هایی مثل بانک کار آفرینی یا سازمان فنی و حرفه ای بپرسید من دقیق نمیدونم .

خانوما من یه گوشی و تشک تختخواب خیلی احتیاج دارم . پول هم ندارم اصلا 😄😄😄 چه راهی رو پیشنهاد میدین ...

عزیزم میتونید وام دی جی پی رو بگیرید همین ۵ صفحه آخر رو بخونید نوشتم در موردش .

در مورد وام مهربانی بانک ملی ( قرض الحسنه ۴ درصد) اطلاع دارید؟ ۲۰۰ تومن را چه قدر باید بذارم تا ۱۰۰ ...

بله عزیزم حساب مهربانی رو داخل سامانه بام باز کنید. 

۲۰۰ میلیون باید ۲ ماه بمونه .

سلام . من توی یکی ار تاپیکها دیدم یه کاربر گفته بود وام گرفته به صورت کارت اعتباری برای نقد کردنش مب ...

سلام عزیزم کارت اعتباری رو میشه من هم از طریق حساب بورسی نقد کردم. 

ولی وام دی جی پی رو نمیشه چون کارت اعتباری نیست .

و اینکه من این سری سفته خریدم .

چون سری های قبل چک میدادم یعنی اون موقع گزینه سفته برای مبالغ بالا نداشت و تا چک رو پست کنم و برسه ۲ الی ۳ روز بیشتر طول می‌کشید. 

این سری که سفته خریدم تمام مراحل در عرض کمتر از نیم ساعت انجام شد ‌

سلام عزیزم سئوال از خدمت شما و فرزانه خانم دارم این وام پارسیان رو می شه بیشتر توضیح بفرمایین ، بدون ...

سلام عزیزم

من هنوز برای پارسیان اقدام نکردم. یعنی هنوز احرازهویتم اوکی نشده، ولی چون هم فراز و هم پارسیان یک برابر میانگین دو ماهه وام میدن و هر کدومم یکم ثبت نام یا احراز هویتشون گیرای کوچولو داره، فکر کنم تو یه سطح باشن.

البته گویا مامان سبحان گفتن سقف وام پارسیان بیشتره، اینجوری برا کسایی که بودجه بیشتر برا سپرده و وام گرفتن دارن، نکته مثبتیه.

فراز وقتی 15 روزه بود عالی بود، الان یه طرح معمولی شده مثل اعتبار ملی و پارسیان و...

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

سلام.مثلا اگر ۱۰۰ تومن رو یک ماه بزاری ۵۰ تومن رو میدن؟

بله اگه 100 بزارین، 50 وام میده. ولی باید 2 ماه از افتتاح حسابتون بگذره تا درخواست وام براتون فعال بشه

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!