2777
2789
عنوان

شیر خراب ریختم تو خمیر پیتزا

206 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه نصف لیوان شیر ریختم و خمیر پیتزا درست کردم اندازه سینی فر ، پسرم اندازه دو برش پیتزا خورد. حالا اومدم قهوه درست کنم شیر و جوشوندم برید😫

خیلی نگران بچم هستم چی کار کنم؟ 

طوریش نشه یه وقت، ۳ سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نترس منم یبار با شیر نودل درست کردم خوردم  بعدش شیرو دوباره جوشوندم بریده بود ولی قبلش ک نودل خورده بودم چیزیم نشده بود...

اگ بوی بد نده و مزش بد نباشه مشکلی نداره اصلا

نه نترس منم یبار با شیر نودل درست کردم خوردم بعدش شیرو دوباره جوشوندم بریده بود ولی قبلش ک نودل خور ...

امیدوارم بچم طوریش نشه دعا کن تو رو خدا

یعنی چند ساعت تو اشپزخونه بودم همه خستگی موند به تنم

امیدوارم بچم طوریش نشه دعا کن تو رو خدایعنی چند ساعت تو اشپزخونه بودم همه خستگی موند به تنم

نه عزیزم اصلا نترس هیچیش نمیشه ها 

اگ فاسد و مریض کننده بود خودت از بوی گندش میفهمیدی عزیزم چیزی نیست ...

عزیزم میشه دستور خمیر پیتزاتو بهمون بگی لطفا

نصف لیوان شیر ولرم و با یه ق غ سر پر خمیر مایه قاطی میکنی با ا ق مربا خوری شکر، ۱۰ دقیقه میذاری بمونه بعد حدود ۷ یا ۸ ق غ روغن مایع اضافه میکنی با به ق مربا خوری نمک بعد هم آرد و کم کم اضافه میکنی تا زمانی که به دست نچسبه بعد هم ورز میدی و میذاری نیم ساعت یا یکساعت بمونه تا خمیرت پف کنه

نه عزیزم اصلا نترس هیچیش نمیشه ها اگ فاسد و مریض کننده بود خودت از بوی گندش میفهمیدی عزیزم چیزی نیست ...

شیر تا ۱ اسفند تاریخ داشت روز قبلش هم خورده بودم سالم بود نمی‌دونم چرا امروز برید