2777
2789

مهر ماه انجام دادم تهران 30تومن. فقط روز عمل افت فشار داشتم از فرداش اوکی بودم من یه بچه مدرسه ای هم دارم کارای اونم بود. ولی تا یک هفته به خاطر گچ بینی و ورم و کبودی بیرون نرفتم بعدش دیگه مشکلی نداشتم

الان میتونه کاراشو انجام بده سرشو پایین بگیره و اینا؟

سه چهارروزاول خیلی ازیت بود چون نفس تنگی داشت  العان بهتره فقط خیلی کبودی زیرچشمش داره

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهر ماه انجام دادم تهران 30تومن. فقط روز عمل افت فشار داشتم از فرداش اوکی بودم من یه بچه مدرسه ای هم ...

آهان چه خوب 

میدونی من خیاطی میکنم میخام بدونم چقدر بعدش میتونم به کارای خیاطیم برسم

دکترت کی بوده؟

مهر ماه انجام دادم تهران 30تومن. فقط روز عمل افت فشار داشتم از فرداش اوکی بودم من یه بچه مدرسه ای هم ...

دخترم از بینی نفس نمیتونه بکشه یک هفته است عمل کرده شماچی

آهان چه خوب میدونی من خیاطی میکنم میخام بدونم چقدر بعدش میتونم به کارای خیاطیم برسمدکترت کی بوده؟

کار خیاطی چون سر رو باید پایین بگیری بهتر از دکتر مشورت بگیری ولی من از ماه دوم پروژه هامو با لپ تاپ انجام دادم

دکترش کی بود چقد مناسب گرفته

دکتر روشنایی اگه اشتباه نکنم 

عمل دخترمم عالی بود بی نیش دکترش۲۷تومن گرفت بقیه خرج مال کلنیک بود 

یه کرم ترمیم کننده فقط خریدیک میلیون ۷۰۰

فعلا زوده داخلش بینی اش زخمه ولی مدام با سرم شستشو باید بشوره و با پماد تتراسایکلین زخمها رو چرب کنه

روزی چهاربار  شستشو میکنه