2777
2789

ر رابطه‌ای، حتی اگه خیلی عاشق باشی، نباید از خودت بگذری. اینکه برای طرف مقابلت فداکاری کنی، قشنگه، اما اگه همیشه خودت رو نادیده بگیری، کم‌کم حس می‌کنی گم شدی. باید بدونی چی برات مهمه، چی آزارت می‌ده و چی خوشحالت می‌کنه. مرز داشتن یعنی بدونی چی برات قابل قبوله و چی نه، و اینو با احترام به طرف مقابلت بگی.

یه رابطه سالم جاییه که هر دو نفر همدیگه رو درک کنن، نه اینکه یکی برای خوشحالی اون یکی از خودش بگذره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای سرمایه گذاری روی یه نر روی خودت بکن وقتتو احساساتتو صرف خودت کن 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

بنظرم توی رابطه باید حد رو رعایت کنی زیاد از حد جلو نری و مثل خود طرف باهاش رفتار کنی یعنی اگه محبت کرد محبت کنی به همون اندازه نادیده گرفت توهم نادیده بگیریش و اینکه یه وقتایی یه قدم بری عقب ببینی حاضره یه قدم برات بیاد جلو

اشک شو،اما نه تو غم.

باورکنین ی مرد بفهمه شما اونقدر دوسش دارین ک با خوبو بدش میسازین و ترکش نمیکنید بهتون خیانت میکنه

پس هیچ‌جوره ب مردا اعتماد نکنین

بخاطر ی مرد از اهداف حال خوب دوستاتون نگذرین وقنی بهتون اسیب میزنه بخاطر حستون بهش نبخشینش چون تهش بهتون ضربه میزنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

هر رابطه‌ای یک مسیر یادگیری است. حتی اگر با چالش‌ها و شکست‌هایی مواجه شوید، می‌توانید از آن‌ها درس بگیرید و رشد کنید. به جای تمرکز بر اشتباهات گذشته، سعی کنید از آن‌ها به عنوان فرصت‌هایی برای بهبود خود و رابطه‌تان استفاده کنید. این نگرش به شما کمک می‌کند تا در روابط آینده‌تان موفق‌تر باشید و از تجربیات گذشته بهره‌مند شوید.

به یاد داشته باشید که هیچ رابطه‌ای کامل نیست و همه ما در مسیر یادگیری هستیم. با پذیرش این واقعیت و تمایل به رشد و بهبود، می‌توانید روابط سالم‌تر و پایدارتری ایجاد کنید.