2777
2789
عنوان

زگ یل

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست
از کجا مطمئنی؟ خیلیا زیر آبی میرن و هیچ کس نمیفهمه

اصلا هرچی تو رو خدا تو همجین موقعیتی همچین چیزی نگیذ به کسی طرف نمیدونه نگران سلامتیش باشه شک و تردید خیانت بیوفته بجونش شوهر من یادمه بکساعت با صذای بلتد دستش رو قرآن بود و گریه میکرد که من بهت خیانت نکردم وقای فهمیدیم اشتباه بودع من بودمو شرمندگی خواستم عذرخواهی کنم فقط گفت اینقد خوشحاله که نمیخاد با کینه توزی حال جفتمونو خراب کنه

انتقال زگیل فقط از راه تماس مستقیم پوست به پوسته به دلت بد راه نده دختر آخه اون لحظه ترشحات خودشو ا ...

من چشام بسته یه لحظه دست بکنه تو شورتش نمیشه؟ یعنی از طریق ترشحات نیست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتقال زگیل فقط از راه تماس مستقیم پوست به پوسته به دلت بد راه نده دختر آخه اون لحظه ترشحات خودشو ا ...

و تو نت زده ترشحات تناسلی هم میشه نفسم داره قطع میشه عصبی و کلافه ام همه اش فک می کنم اگه مبتلا شدم خودکشی کنم 

من چشام بسته یه لحظه دست بکنه تو شورتش نمیشه؟ یعنی از طریق ترشحات نیست؟

فکرت به کجا میره😅😅

نه اچ پی وی فقط تماس پوست به پوسته

اون ایدز و هپاتیته که از طريق ترشحات منتقل میشه

و تو نت زده ترشحات تناسلی هم میشه نفسم داره قطع میشه عصبی و کلافه ام همه اش فک می کنم اگه مبتلا شدم ...

منم این مطالب رو گوگل میخونم و خودخوری میکردم ولی دکترم گفت اینجوری نیست 

فکرت به کجا میره😅😅نه اچ پی وی فقط تماس پوست به پوستهاون ایدز و هپاتیته که از طريق ترشحات منتقل میش ...

خدا از دهنت بشنوه مهربون ، انشاءالله همینطوره که میگین باورت میشه با چشمای اشکی دارم مینویسم

وقتی میرین لیزر همون لحظه بیکینی تو لیزر نکن اول از بهداشتش مطمئن شو بعد

تجربه نداشتم به خدا، یه مرکز شیک همه چیز اوکی،تعزیفشو شنیدم ، بعد یه سوال تنظیمات دستگاه با گوشی انجام میشه؟