2777
2789

یه دختر بچه 8 ساله دارن ک خیلی وابسته ما و خواهرمه 

باباش از اول تقریبا خونه نبود 

خیلی وقته مشکلات دارن 

ولی الان همه جا بی آبرو جار زده ک ازدواج کرده و میخواد عید بره خونشون (فامیل هستیم) 

خواهرم به خاطر حضانت بچش طلاق نمی‌خواست وکیل گفته بود بزار9 ساله بشه 

ولی الان وضع خراب شده چون میخواد بره خونه فامیل های پدری من

میخوایم مهریه رو بزاریم اجرا 

اونوقت میاد بچه رو میبره؟؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراگفته ۹ساله بشه من شنیدم تا۷سالگی بامادروبعدپدرهست

گفت 9 ساله بشه از بچه سوال میپرسن با کدوم میخوای بمونی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اول شکایت کن به دلیل اینکه خواهر شما مشکلی نداشته و بدون اجازه اون زن صیغه کزده دوم مهریه بزار اجرا

آخه مدرک نداریم ک صیغه کرده شاید اصلا دوستشه اما به همه میگه صیغه کردیم 

عزیزم دختر بچه رو ۷ سالگی از مادر میگیزند مگر اینکه کلا حق حضانت با مادر باشه

پس چرا وکیل اینو گفته 

یعنی راهی نیست حضانت بگیریم

دیدم تو دهنش خیلی حرصم گرفت اون نئون بچه معتاد چیکار بده از همون هرزه بچه دار بشه

خدا لعنتش کنه  به خواهرم میگه اصلا طلاقت نمیدم باید بشینی بچه دار شدن منو تماشا کنی

بچه اینجا چه اهمیتی داره خودتون رو وابسته کردید نمیتونید حق و حقوقتون بگیرید اه بندازه بغل باباش خود ...

بچه نداری اینطوری میگی 

پس چرا وکیل اینو گفته یعنی راهی نیست حضانت بگیریم

این که شمامیگیدعزیزبرای بچه ۱۴الی ۱۵سال به بالاهست چون اطرافیان ماکه نتونستن تواین سن بگیرن حضانت رونمیدونم بازجدیداتغییرکرده شاید

هرکار میکنید نزارید ذره ای حق خواهرت ضایع بشه مهریشو بگیرید حتما بچشم هرحور شده بگیرید با یه وکیل خو ...

5 تا برادر لات( مثلا پسردایی های ما هستن) اما الان ک به مشکل خوردیم خودشونو نشون دادن 

دعا کنید بتونیم حضانت بگیریم