2777
2789
عنوان

و من گریستم

181 بازدید | 18 پست

برای روزهایی که جوانی‌ام همه صرف نگرانی راجع‌ به فرداها و آینده‌ شد

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تمام عمر درازی که داشتم، نگران چیزهای بسیاری بودم که بیشتر آنها هرگز اتفاق نیفتاد ... مارک تواین

برای همه‌ی روزهایی که می‌شد همه‌چیز خوب باشد اما هیچ‌چیز خوب نبود

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

واقعا همینه به ما یاد ندادن توی لحظه زندگی کنیم و لذت ببریم همش غصه دیروز و استرس فردا رو داریم 💔

غم گذشته 

نگرانی برای آینده نیومده 

کاش منم میتونستم مث هزاران آدمی که هر روز میبینم تو لحظه زندگی کنم و لذت ببرم از زندگی 

اما چه میشه کرد 

فاصله بین من و اونا خیلی زیاده 

بخوامم نمیشه

برای همه‌ی روزهایی که می‌شد همه‌چیز خوب باشد اما هیچ‌چیز خوب نبود

چی بگم خواهر . این زندگی مثل رنده بود برای منم ‌. پوستمو کند زخم و زیلیم کرد و رشته رشته تار و‌پودم آبشو گرفت عین رنده 😂 

وااا تازه اول جوونیته

وقتی از چهارده سالگی کار کنی و هی نگران باشی که آیندت چی میشه وقتی کار کنی به هیچ جا نرسی زود صبرت تموم میشه

چی بگم خواهر . این زندگی مثل رنده بود برای منم ‌. پوستمو کند زخم و زیلیم کرد و رشته رشته تار و‌پودم ...

کاش زود تموم شه این روزا 

چندین ساله منتظر روز خوبم ولی انگار بختم با بدبختی گره خورده 

حس میکنم روزی هم همچیز خوب بشه من خوشحال بودن رو بلد نیستم

کاش زود تموم شه این روزا چندین ساله منتظر روز خوبم ولی انگار بختم با بدبختی گره خورده حس میکنم روزی ...

آره منم همینجورم همش فکر میکنم شاید یروز تموم میشه و جوری دیگه به قشنگی میشه زندگی . ولی خب می بینم دهه بیستم با این فرضیات تموم شد دهه سی هم تا نیمه رسیدم ولی اون روزه هنوز نرسیده . میترسم یه وقتی بیاد این روز که دیگه استخوان درد دارم و زمین گیر شدم