2777
2789

شوهرم مدهبیه یه وقتایی خیلی از دستش اذیت میشم 

بیشتر بخاطر تفکرات خانوادش و دیدگاه بدشون به همه چی  و زندگیم همش دنبال ایراد گرفتنن و اسم خدا رو روش میزارن 

تو این چندسال افسرده شدم از دستشون و چه پوششم چه باقی زندگیم محدودیت هست و خود واقعیم نیستم 

ایا شما که شوهر امروزی و خانواده شوهر اپن مایند دارید از دستشون راحتید ؟اذیتتون نمیکنن ؟در کل چون اونجوری که خودتون دوست دارید هستید دیگه روانتون اسوده و ارومه؟

لطفا کسی توهین نکنه من دوستتون هستم همه دوست همیم تا تاپیک نترکه

اینا اپن مایندن 

و بویی از انسانیت نبردن

ربطی به مذهب نداره

ذات مهمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط مذهبیا حساس نیستن 

شوهره من نه روزه میگیره ن اهل نمازه 

ولی هفت ساله بخاطر پوشش روانی شدم از دستش 

همیشه سر لباس پوشیدن دعوا داریم 

عزیزم من رنگ بیرون رفتنو تنهایی ندیدم تاحالا 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

و جواب اونایی که میگن با مثل خودت باید ازدواج میکردی؟ما مثل هم بودیم یهو خانواده شوهرم راه تقوا در پیش گرفتن و حساسیتشون زیاد شد و منم به طبع جامعه دلم میخواد امروزی تر بشم همه چی تغیبر کرده الان همه تغییر کردیم 

اما اونا نمیپذیرن این تغییر رو 

عزیزم چرا فکر می‌کنی توی خانواده های آزاد واپن ماید گرفتاری نیست اتفاقا فامیل مانصف نصف هست خانواده پدری مذهبی و خانواده مادر آزاد،،ولی خوشبختی توی خانواده پدری بیشتر هست وهرچه مشکل و خیانت و دلسردی و من از توسرترم هست مال خانواده مادری هست پس لطفاً خودتون رو گول نزنید و زندگیتون روتلخ نکنید

عزیزم فقط مذهبیا حساس نیستن شوهره من نه روزه میگیره ن اهل نمازه ولی هفت ساله بخاطر پوشش روانی شدم از ...

چه جالب .پس بیشتر حساسه و تعصب داره 

شوهر منم گاهی تعصبی میشه با اینکه من زن خیلی پاکیم حتی با نامحرم حرف نمیزنم و دوست پسر هیچ وقت نداشتم 

من دوست دارم بنا بر اعتماد باشه 

یکم مانتوم تنگ باشه تندی میگه عوض کن .حالا فکر میکنه میخوان دلبری کنم 

یکبار گفتمش خودت باهام بیا خرید دست رو هرچس میزاشت بلند و مثل مانت  معلما خاکستری  سیاه بودن 

من هیکلم ضریفه  قدم کوتاه اصلن بهم اینجوری نمیاد 

عزیزم چرا فکر می‌کنی توی خانواده های آزاد واپن ماید گرفتاری نیست اتفاقا فامیل مانصف نصف هست خانواده ...

ممنون تز راهنماییتون گاها فکر میکنم اونا که ازادترن روان سالمتری دارن شادترن تو جمعاشون که اینطوره دیدم شادن .از جمع خانواده شوهرم نگم ...

چه جالب .پس بیشتر حساسه و تعصب داره شوهر منم گاهی تعصبی میشه با اینکه من زن خیلی پاکیم حتی با نامحرم ...

چند وقته ازدواج کردین؟ببین اگه اذیتی جدا شو 

وگرنه همه چی بدتر میشه و فک نکن درست میشه 

همین چند روز پیش رفتیم بازار 

میره مانتو هایی هست برای پنجاه ساله های درشت مثلا سایز پنجاه هستن اونارو انتخاب میکنه برای من😕

اسمشم گذاشتن ناموس پرستی 

منکه بچه دارم اب از سرم گذشت اگه تو نداری فکر خودت باش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خب چرا وقتی با عقایدت فرق داشت باهاش ازدواج کردی؟ بدون اوضاع بد تر هم قراره بشه

نداشتیم .

خانواده شوهرم یهو تغیبر کردن از ا نجایی که مادرشوهرم رفت حوزه و کلاسهای دینی و حکومت جدیدشو اغاز کرد 

وگرنه تو عید خودم انقدر ماشالله رقصید .الان ولی هرکی میرقصه با چشم بد نگاهش میکنه و این دیکتاوریشو رو زندگی اطرافیانم پیاده میکنه