2777
2789
عنوان

دوستان دوستانه جواب بدین بدون جبهه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست
چند وقته ازدواج کردین؟ببین اگه اذیتی جدا شو وگرنه همه چی بدتر میشه و فک نکن درست میشه همین چند روز پ ...

نه ۱۰ساله دوتا بچه دارم 

اولا یه دختر شاد بودم 

به مرور با امر و نهی هاشون افسرده شدم 

فتمیل هم ازشوک دوری میکنن 

فقط به من اینطور نیستن ولی چون من عروسم نمیشه جدا شم و دورز کنم به زندگیم لطمه میخوره چون شوهرم پشت پدرمادرشو زمین نمیزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسا پوشم دست خودم اما ماهم اینجوری که دلمون میخواد زندگی نمی کنیم

مثلا از چی خانواده شوهر اذیتین یا از شوهرتون؟تو جاخای دیگه دخالت دارن 

خوب ماهمه جا دخالت دارن بیشترینش اعتقادیه

ممنون تز راهنماییتون گاها فکر میکنم اونا که ازادترن روان سالمتری دارن شادترن تو جمعاشون که اینطوره د ...

شوهر دختر خالم زیادی راحته وهیچی رو هم قبول نداره ولی زندگیش جهنمه همیشه به زنش توهم توطیه وخیانت داره بی غیرتی می‌کنه وخیانت وبعد از غیرت حرف میزنه

عقد خودم

من زمان عقد فهمیدم چقد شوهرم تعصبیه و چقدر حساسه 

خواستم جدا بشم ولی هرکی بمن رسید گفت درست میشه 

بابا بعد عروسی ازادت میزاره منم بیخیال جدایی شدم 

حالا همونا از زندگیم خبر ندارن هرموقع مارفتیم خرید 

دعوا و گریه بوده پشتش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خوب تو رفت امد و پوشش مشکلی ندارم من ولی معنیش این نیس هیچ مشکلی نیست تو زندگیم

هیچ مشکل نه .همه مشکل دارن 

اما مثلا خانواده شوهرتون اذیت نمیکنند 

چون کسایی که انقدر بالغ باشن ادما رو تو اعتقاداتشون ازاد بزارن احتمالا تو جنبه های دیگه هم کمتر دخالت کنند 

شوهر دختر خالم زیادی راحته وهیچی رو هم قبول نداره ولی زندگیش جهنمه همیشه به زنش توهم توطیه وخیانت دا ...

شکر خدا شوهرم اسنطور نیست بعدا نمیدونم چطور بشه .ولی تو خانوادشون دارن مدهبی باشه خیانت هم کرده باشه پس عجیب نیس 

هیچ مشکل نه .همه مشکل دارن اما مثلا خانواده شوهرتون اذیت نمیکنند چون کسایی که انقدر بالغ باشن ادما ر ...

نه با خانواده شوهرم مشکلی ندارم من شکر خدا.البته منم رعایت میکنم پیش اونا.مثلا پیش شوهرم بیرون باشم شال سر نمیکنم ولی پیش خانوادش شالم رو سرمه همیشه.یا لباسای خیلی کوتاهی که دارم رو پیش اونا نمیپوشم.عرف خانوادشونو رعایت میکنم

نه با خانواده شوهرم مشکلی ندارم من شکر خدا.البته منم رعایت میکنم پیش اونا.مثلا پیش شوهرم بیرون باشم ...

من بحوام عرف خانوادشو رعایت کنم باید چادر بزنم که اصلا دوست ندارم 

مانتویی هستم ولی اونم شوهرم راصی بود اما نحوه پوششم و مانتوام رو هم دوست ندارم .من خیلی خفنتر اینا دلم میخواد .پا رو دلم بزارم یه بخششه اونا از همین پوشش معمولی منم ایراد میگیرن و هی تذکر میدن این روانمو خراب کرده