2777
2789

من برا بقیه) آشناها و دوستانی که میشناسمشون و باهاشون معاشرت دارم( درست در میاد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حس ششمی هستید

اره ولی نه برای نینی سایتیا چون نمی شناسمشون باهاش ن برخورد و رفت و آمد نداشتم البته همیشه هم درست در نمیاد ولی اکثرا بله

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره ولی نه برای نینی سایتیا چون نمی شناسمشون باهاش ن برخورد و رفت و آمد نداشتم البته همیشه هم درست د ...

میشه ازتون خواهش کنم بهم بگید حس همسرم به من چیه باکسی رابطه داره تاآخرباهم هستیم  خیلی دل نگران زندگیم هستم ممنون میشم بگید

میشه ازتون خواهش کنم بهم بگید حس همسرم به من چیه باکسی رابطه داره تاآخرباهم هستیم خیلی دل نگران زند ...

نه عزیزم حساس شدی دوستت داره ولی ذهنش درگیر کاره

قربونت گلم ممنون یکی ازحس شمشی هابهم گفت همسرت باکسی دیگه رابطه داره به مردها که اصلا اعتمادنیست

نمی دونم عزیزم ولی همین حرف اون باعث شده شما حساس بشی عالم غیب فقط خداست 

حسم اینو میگه 

کسی دیگه رو نداره

نمی دونم عزیزم ولی همین حرف اون باعث شده شما حساس بشی عالم غیب فقط خداست حسم اینو میگه کسی دیگه رو ...

قربونت عزیزم لطف کردی برام وقت گذاشتی هرچی آرزوی خوبه مال شما❤️

قربونت عزیزم لطف کردی برام وقت گذاشتی هرچی آرزوی خوبه مال شما❤️

مرسی همچنین گلم زندگیت پر از عشق ❣️

کدومو انتخاب میکنید؟

یه دختر ناز و تر تمیز باکلاس بوی عطر میده همیشه ولی بد ذاته

دومی دختری که همش دست تو دماغش میکنه میرینه توی شورتش کثیفه بو عرق میده با چرکا نافش بازی میکنه ولی ذات خیلی پاکی داره