2777
2789
عنوان

از بی توجهیش همه چیش خسته شدم

217 بازدید | 24 پست

شوهرم ببینه از یه موضوع ناراحتم اهمیت نمیده ،ببینه مریضم کمک حالم نیس .کلا بیخیاله واسه همه چی .صدبار گفتم بیا جداشیم میگه دوست دارم عمرا طلاقت نمیدم، ولی توعمل هیچ وقت دوست داشتنشو ندیدم هیچ وقت پشتم نبوده حمایتم نکرده 

میبینه مثلا من دوس دارم مناسبتها واسم کادو بگیره هیچ وقت نمیخره

صدبار به زبون هم آوردم ک تو هیچ توجهی به من نداری ولی میخنده و رد میشه میگه دیونه ای یا بیکاری یا پول نداشتم ‌

از اینهمه بیخیالیش بی توجهیش خیییلی دارم عذاب میکشم. شب و روز مدام تو خیالم میگم کاش یکی بود منو می‌فهمید واسم اهمیت میداد🥲🥲

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

خودتم همون رفتار و باهاش بکن ببین متوجه میشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ترس از دست دادنت رو نداره

کلامی هم اوکی نیست؟

بگو من به عنوان زن یا باید توی کلام یا رفتارت بفهمم ک دوسم داری

خب کو؟ توی عمل ک ن آدم حمایتگر هستی ن به علایقم توجه میکنی

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
ميرم ولی واقعا واسم سواله جای تعجبه ک خودم به زبون میارم مشکلمو بازم اهمیت نمیده

میرین مشاوره؟تاثیری نداره؟خب شوهرتونم باخودتون ببرین شاید مشکل از‌اون باشه

شاید یه مشکلی تو بچگیش داشته ک باعث میشه احساساتشو نشون نده چ کلامی چ تو عمل

شوهرت بد تربیت شده یه پسر بچه سه ساله مونده

من کاملا متوجهم خیلی کمبود محبت دارم🥲🥲و نمیدونم چیکارکنم 

اصلا ما تاحالا نشده دودیقه بشینیم راجب زندگیمون حرف بزنیم فقط سرش توگوشیشه

میرین مشاوره؟تاثیری نداره؟خب شوهرتونم باخودتون ببرین شاید مشکل از‌اون باشهشاید یه مشکلی تو بچگیش داش ...

نه منظورم اینه تصمیم گرفتم برم فعلا نرفتم چون جدیدا خیییلی عذاب میکشم کسیکه اصلا انگار کلفت خونش اومدم

توعمل هیچ محبتی حمایتی من ازش ندیدم

من کاملا متوجهم خیلی کمبود محبت دارم🥲🥲و نمیدونم چیکارکنم اصلا ما تاحالا نشده دودیقه بشینیم راجب زن ...

عزیزم شما کمبود نداری 

همه انسان ها تو زندگی زناشویی ظرفی دارن که باید با محبت و توجه همسرشون پر بشه 

و شما فقط حق ات رو میخوایی توجهی که لازم هس و میخوایی