2777
2789
عنوان

از بی توجهیش همه چیش خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
نه منظورم اینه تصمیم گرفتم برم فعلا نرفتم چون جدیدا خیییلی عذاب میکشم کسیکه اصلا انگار کلفت خونش اوم ...

خب به شوهرتون اعتماد دارین؟منظور ادم خوبیه؟

چه ماهیه؟از اول همین بود یا یهو اینطوری شد؟

عزیزم شما کمبود نداری همه انسان ها تو زندگی زناشویی ظرفی دارن که باید با محبت و توجه همسرشون پر بشه ...

اونقد محبت ازش ندیدم ک یه جایی مثلا یه مردی یه ذره خوب و بااحترام حرف میزنه تودلم میگم کاش جدا میشدم با یکی دیگه ازدواج میکردم

واقعا طاقتم تموم شده و راه جدایی ندارم .چون یه بچه دارم و خانوادمم پشتم نیس 

از اعصاب کلی هم مشکل پیداکردم

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد محبت ازش ندیدم ک یه جایی مثلا یه مردی یه ذره خوب و بااحترام حرف میزنه تودلم میگم کاش جدا میشدم ...

فک نکن مردای دیگه برات سفره پهن کردن پذیرایی کنن

ولی یه راهی پیدا کن یه سرچشمه ای باز شه بین اتون 

خودت تنهایی برو مشاور 

خیلی کمک ات میکنه خیلی 

خب به شوهرتون اعتماد دارین؟منظور ادم خوبیه؟چه ماهیه؟از اول همین بود یا یهو اینطوری شد؟

نه آدم خوبی نبود تو زندگیه ما خیییلی مشکلات بود ولی در این حد بی توجه نبود تازگیا بیش از اندازه بی توجه شده

و تا درمورد طلاق حرف میزنم میگه من دوست دارم بمیری طلاق نمیدم و من از بی توجهی و خیلی چیزا اعصابم داغون شده افسرده شدم 

فک نکن مردای دیگه برات سفره پهن کردن پذیرایی کننولی یه راهی پیدا کن یه سرچشمه ای باز شه بین اتون خود ...

میدونم وخیانت نکردم هیچ وقت 

دقیقا مشکلمو بهش میگم حتی شده گفتم کس دیکه بود خیانت میکرد خیلی رک باهاش حرف میزنم بازم نمیفهمه 

ولی مشاوره صددرصد ميرم چون خیلی افسرده شدم 

میدونم وخیانت نکردم هیچ وقت دقیقا مشکلمو بهش میگم حتی شده گفتم کس دیکه بود خیانت میکرد خیلی رک باهاش ...

مشکل ات بهش بگی حل نمیشه 

بهش هم نگو هر کی بود خیانت میکرد منت نزار سرش وه بدتر میکنه مردا اصلاااااا با منت گزاشتن ادم نمیشن.

مشاور بهت تاکتیک و سیاست یاد میده با راهش بتونی به خواسته ات برسی عزیزم. منم افسرده ام انشالله جفتمون به آرامش برسیم

مشکل ات بهش بگی حل نمیشه بهش هم نگو هر کی بود خیانت میکرد منت نزار سرش وه بدتر میکنه مردا اصلاااااا ...

من قبلا خیلی قوی بودم ولی الان همش گریه ناراحتی .خیلی روحیم ،خودم ضعیف شدم

هیچ وقت پیشتم نبود حمایتم نکرد. امروز سریه مسئله ای دید خیلی ناراحتم و میتونس حلش کنه ولی نکرد

ایشالله شما هم به آرامش برسید🥰

من مجردم و بخاطر اینکه ی دقتایی دلم میخواد یکی نازمو بکشه حداسش بهم باشه و براش مهم باشم دلم میخواد ازدواج کنم ولی تا حالا با کسایی که اشنا شدم همه ادمهای بی توجیهی بودن .