2777
2789
عنوان

مسخرم نکنید با این پس انداز چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ۲ تومن رو جمع کن هر ۶ ماه یه گرم طلا بخر

اوووه الان با این وضعیت نمیشه جمع کرد امشب بخوابی صبح بیدار میشی ۲۰۰_۳۰۰ اومده رو پول طلا 

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
خیلی بالا پایین میشه آدم همیشه استرس داره بنظرتون پلاک مثلا ۲۰۰ سوتی خوبه؟

اره خوبه ولی اینم درنظر بگیر که طلای کوچیک اجرتای بالایی دارن میتونی طلای شکسته کوچیک بخری مثلا من رفته بودم طلافروشی تو ویترینش انواع قفلای زنجیر کوچیک و بزرگ طلای تیکه شده و... گذاشته بود

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

اسی من یه اشنادارم طلافروش توتهران گفت درحدیه تومن تادوتومن سکه پارسیان بگیر یا یه تکه نوزادی پلاکی چیزی گفت اصلا نفروش بعدها خواستی ببربفروش .من خودم اوندفعه رفتم دلارخریدم درحدپنج تومن پس اندازداشتم ولی الان میخوام دیگه طلاریزبگیرم 

گاهی انسانم آرزوست
خیلی بالا پایین میشه آدم همیشه استرس داره بنظرتون پلاک مثلا ۲۰۰ سوتی خوبه؟

اینجوری پس همه چی بالا و پایین میشه حتی طلا ، تا یه ماه پیش کی فکرشو میکرد انقدر همه چی بره بالا

متاسفانه تو ماهی چند جفت جورابم بگیری باز سود کردی هرچیزی بخر فقط پولتو راکد نگه ندار😔

اینجوری پس همه چی بالا و پایین میشه حتی طلا ، تا یه ماه پیش کی فکرشو میکرد انقدر همه چی بره بالامتاس ...

گفتم از این پلاک کوچولو نازکا بگیرم در حد ۲۰۰ سوت اینا

این کاربری تنها برای یک نفر نیست