2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شدن استا ۵۰۰ساده و سفالکسین

سه روزه تموم نمیشن. حداقل یک هعته باید مصرف بشه فکر کنم

حتما با دکترت تماس بگیر. یا همین الان زنگ بزن ۱۱۵ بگو بهشون ببین چی میگن

فردا صبح برو زایشگاه یا یه بیمارستان دکتر زنان ویزیت بشی

بعد زایمان طبیعی هست. نگران نباش. ولی حتما پیگیرش باش

سه روزه تموم نمیشن. حداقل یک هعته باید مصرف بشه فکر کنمحتما با دکترت تماس بگیر. یا همین الان زنگ بزن ...

گلم من الان ۱۳روز از سزارینم رد میشه تازه این حالت از سه شب پیش اومده سراغم 

سه روزه تموم نمیشن. حداقل یک هعته باید مصرف بشه فکر کنمحتما با دکترت تماس بگیر. یا همین الان زنگ بزن ...

بیمارستان فردا جنعه متخصص ندارن همم دکترم اصلا شماره نداره لعنتی

گلم من الان ۱۳روز از سزارینم رد میشه تازه این حالت از سه شب پیش اومده سراغم

ببخشید فکر کردم ۳رروز گفتی

ببین تب به هر حال نشونه عفونت هست. و سه روز هم طول کشبده باید حتما دکتر بررسی کنه. بدنت خیلب ضعیف هست بچه ام حتما شیر میدی حتما پیگیر باش ک‌خدای نکرده طولانی نشه

ببخشید فکر کردم ۳رروز گفتیببین تب به هر حال نشونه عفونت هست. و سه روز هم طول کشبده باید حتما دکتر بر ...

ممنون گلم اره شیر میدم نوک سینه هام افتضاح زخمه عذاب دارم میکشم هربار شیر میدم گریه میکنم .حالا نمیدونم‌کجا برم دکتر

رفتم نداشت متخصص رفتم مطب.همچنان حالت لرز دارم دیوونه شدم میترسم ویروس باشه

الان ک دیگه دکتر هست

حتما باید ازمایش بدی ویروس ک مهم نیست خدای نکرده یهو عفونت عست بیشتر میشه.حتما برو دکتر دیگه حتمااا

بیا خبر بده