2777
2789
الان ک دیگه دکتر هستحتما باید ازمایش بدی ویروس ک مهم نیست خدای نکرده یهو عفونت عست بیشتر میشه.حتما ب ...

رفتم متخصص دیگ جا بخیه هامو دید سونو هم کرد .ازمایشم عفونت ادراری نشون داد خیلی کم دکتر گفت مهم نیس زیاد ولی گفتم سوزش دارم دارو داد

رفتم متخصص دیگ جا بخیه هامو دید سونو هم کرد .ازمایشم عفونت ادراری نشون داد خیلی کم دکتر گفت مهم نیس ...

خدا رو شکر مشکلی نبوده

حسابی خوراکی های مقوی بخور.ضعیف هم شدی

سلامت باشی انشالا هم خودت هم کوچولوت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون عزیزم .

سلام آیدا جون خوبی عزیزم؟

بعدمدت ها رفتم تاپیک بانو 

به یادت افتادم گفتم سراغی ازت بگیرم

دیدم گل پسرت بدنیا اومده 😍

خیلی برات خوشحال شدم خیلی چون سال ۹۸  کلی روزها رو باهم سپری کردیم توتاپیک بانو

انشاالله گل دخترات وگل پسرت باعث افتخارت باشن همیشه خوشبختی وموفقیتشون روببینی گلم❤️

آیدا جون تاپیک های قبلیت وخوندم زیر نظر ماما بودی میشه از رژیمت از اقدامت برام بگی ؟فک کن منم یکی توشرایط خودت دلم میخواد چندسال دیگه دوباره شانسم رو امتحان کنم برای رسیدن به خواسته ام ممنون میشم راهنمایی کنی❤️

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام آیدا جون خوبی عزیزم؟بعدمدت ها رفتم تاپیک بانو به یادت افتادم گفتم سراغی ازت بگیرمدیدم گل پسرت ب ...

سلام عزیزم ممنونم .چرا من کاربریت تو ذهنم نیس گلم.بله الحمدلله خدا بهم بخشید بی منت.ان شا الله قسمتت گلم 

سلام عزیزم ممنونم .چرا من کاربریت تو ذهنم نیس گلم.بله الحمدلله خدا بهم بخشید بی منت.ان شا الله قسمتت ...

سلام قربونت برم من سامیارم بچه ها سامی صدام میزدن،

ممنونم گلم انشاءالله

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم