2777
2789
عنوان

چکارکنم دیگه روانم‌اجازه نمیده

96 بازدید | 9 پست

۱۵ ساله ازدواج کردم  در برابر رفتارای خانواده شوهرم خیلی کوتاه اومدم ولی چندوقت پیش دیگه خسته شدم وقطع ارتباط کردم ولی همسرم میره پیششون ،ام همسرم خیلی ازاین‌مطلب ناراحته ولی منم واقعا نمیکشم وازتوانم خارج شدم چکار کنم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست که خودتونو فدای بقیه کنید 

یکم جدا باشید فرصت بدین دوباره برگردین

ولی اینبار اجازه بی احترامی ندین

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بله

عزیزم یادتون باشه برای اینکه با کسی ارتباط بگیری لازمه اش این نیست یا بله قربان گو باشی یا کلا قطع ارتباط کنی

اگه بتونی حد و حدود اتو مشخص کنی و کمی سیاست به خرج بدی 

جلوشون فیلم بازی کنی و در حد حال احوال خیلی رسمی بری بیایی خیلی بهت کمک میکنه 

آروم میشی

شوهرت هم آروم میگیره 

کافیه سیاست به خرج بدی نسبت بهشون 

عزیزم یادتون باشه برای اینکه با کسی ارتباط بگیری لازمه اش این نیست یا بله قربان گو باشی یا کلا قطع ا ...

اخه به سیاست نیست ، دوروز خوبن یهو بهم میریزن ومنم اعصابم نمیکشه

اخه به سیاست نیست ، دوروز خوبن یهو بهم میریزن ومنم اعصابم نمیکشه

خوب دیگه اگه سیاست داشته باشی 

نه خوب بودنشون چشت میگیره نه بد بودشون باعث میشه از چشت بیوفتن

تو فقط در حد رسمی و معمولی باش همینقدر بسه 

به بقیه مسائل بها نده