2777
2789

امشب شب عزیزیم هست 

لطفا برام دعا کنید که اگر حاجتم به صلاحمه یا به صلاحم خواهد شد ،نشونه ای چیزی ببینم

مرسی ❤

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
انشالا عزیزم حاجت روا بشی برات ۵ تا صلوات میفرستم ممنون میشم برام دعا کنی کسی که ترکم کرد پشیمون بشه ...

انشالا اگه صلاحته بیاد

منم برات ایت الکرسی میخونم❤

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا اگه صلاحته بیادمنم برات ایت الکرسی میخونم❤

ممنون مهربون

کاش با دل پاکت برام خوندی و دعا کردی حاجت روا بشم❤️

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

ممنون مهربونکاش با دل پاکت برام خوندی و دعا کردی حاجت روا بشم❤️

انشالله هر دومون باهم قشنگم ❤

اسی تاپیک جدیدت گفتن به منم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

اسی تاپیک جدیدت گفتن به منم

منظورتون اینه که الان شما میدونید چطور وارد شیم ؟

اگه بله اجازه هست درخواست بدم بهتون؟

منظورتون اینه که الان شما میدونید چطور وارد شیم ؟اگه بله اجازه هست درخواست بدم بهتون؟

نه میگم اگه راهنمایی شدید به منم بگید پروک بدید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

نه میگم اگه راهنمایی شدید به منم بگید پروک بدید

راستش یکی بهم داد ولی وصل نمیشه 

میخواید درخواست بدین بهم برای شما بدم شاید واسه شما وصل شد

راستش یکی بهم داد ولی وصل نمیشه میخواید درخواست بدین بهم برای شما بدم شاید واسه شما وصل شد

آره بهم پروک بده شاید وصل شد بهت دادم