2777
2789

اینکه توفامیل وخانواده مثلا پدری یا مادری 

بین شما وباقی پسر عموها یا /خاله ها و...فرق بزارن

چ رفتاری نشون میدین

مادر بزرگم احساس میکنم مارو دوست نداره اصلا رفت وآمدی تو خدنه ی ما ندارن ولی اکثرا خونه همدیگه جمع میشن ومادربزرگم بقیه نوه هاشو بیشتر تحویل میگیره تا ما

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دوستشون داشته باشم دعوتشون میکنم خونه و جلب محبت میکنم.  اگر نه خب چه بهتر که دوری کنن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
۱۰ساله نرفتم خونه مادربزرگم

من ولی بیشتر دور همی ها بودم ودیدم وهمیشه ندید گرفتم وبرام مهم نبود 

نمیدونم جدیدا چرا مهمه برام وناراحت میشم

الانم کلی دلم گرفته

باورت میشه ما همیشه آخرین نفاتی هستیم که توخانواده از برنامه ها وکاراشون باخبر میشیم کلا باهم همگی هماهنگن جز ما

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من ولی بیشتر دور همی ها بودم ودیدم وهمیشه ندید گرفتم وبرام مهم نبود نمیدونم جدیدا چرا مهمه برام ونار ...

ولشون کن بابا بچسب به خدا و خانواده خودت

تنهایی بهتر از ارتباط داشتن با ادمای به درد نخوره 

کاربری دست۱۰نفر میباشد

منم سعی میکنم وقتی با همه گرم میگیرم به اون که میرسه یهو سرد و جدی ولی باادب بسم...کلا ضایع م من فور ...

منم فقط درحد سلام واحوال پرسی

بخدا ازبچگی متوجه رفتاراش بودم

ازبچگی تو مهمونیا تبعیضا رو دیدم واحساس کردم دوست داشتنی نیستم

بزرگ شدم برام دیگه مهم نبود ولی جدیدا ناراحت میشم خیلی

میخوام فاصله بگیرم ولی آدم قهر وسردبرخورد کردنم نیستم

والا راستشو بخوای از هر دو طرف به اندازه پشه برا ما ارزش قائل نیستن.. ولی برا بقیه نوه ها میمیرن.. م ...

بهتررررررر امیدوارم هیچ زمان برات قابل اهمیت نشه چون اذیت میشی

حالا باورت میشه اون نوه هاشم که تحویل میگیره زیاد خیلی اهمیتی بش نمیدن بچه های کوچیک ومنظورمه

به زور بغلشون میکنه خودشون مشتاقانه نمیرن پیشش

اگر دوستشون داشته باشم دعوتشون میکنم خونه و جلب محبت میکنم. اگر نه خب چه بهتر که دوری کنن

دوستش داشتم ولی رفتاراشو که دیدم کلا بدم میاد ازش

ولشون کن بابا بچسب به خدا و خانواده خودتتنهایی بهتر از ارتباط داشتن با ادمای به درد نخوره

خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم چیکار کنم

نخواستم تخم کینه ونفرت رو تو دل خواهر برادرامم بکارم با خودم گفتم شاید اونا دقت نکردن تابحال چرا من حساسشون کنم

ولی دلم پر بود امشب گفتم اینجا رمیون بزارم که کسی نمیشناستم

حق داری عزیزم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بنظرم اصن مسیر فکرتم عوض کن هر چی بیشتر فک کنی در این مورد شیطان زیاد منفی نگری و وسوسه میندازه دلت فکرشو بکن که چه رفتاری داشته باشی خدا ازت راضیه؟

خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم چیکار کنمنخواستم تخم کینه ونفرت رو تو دل خواهر برادرامم بکارم با خودم گ ...

نه من دیگه از هیچکس انتظار ندارم بهم خوبی یا محبت کنه واسه این زیاد برام مهم نیست،همین که شرش از سرمون کم بشه کافیه

کاربری دست۱۰نفر میباشد

بهتررررررر امیدوارم هیچ زمان برات قابل اهمیت نشه چون اذیت میشیحالا باورت میشه اون نوه هاشم که تحویل ...

بله برا مام همینه.. حتی مسخرش ن میکنن طرز راه رفتن یا حرف زدنشون یا حتی توهین.. در حالی ک ما همیشه ادب رعایت میکنیم