2777
2789
عنوان

چطوری سیکس پکو لاکپشت کنیم

95 بازدید | 8 پست

اول دور کل سیکس پک ی دایره بکشید بعد در کناری ترین نقطه ۲تا سیکس پک اول ۲تا نیم دایره کشیده رسم کنید "دستاش" بعد در پایین ترین نقطه ۲تا سیکس پک اخر همین کارو باز انجام بدید"پاهاش"و بعد بین پاهاش دم بکشید "دم لاکپشت تیز و کوچیکه" بعدم بالای لاکپشت باز ی نیم دایره کشیده رسم کنید الان شما ی لاکپشتی دارید ک انگار از پشت افتاده

تمام مراحل با ماژیک مشکی 

خودم کردم خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکپشت نینجا تویی ؟؟ 😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چرا لو دادی؟حدقل نگو من قرمزم

من خودم نقش استاد اسپلیتر رو بازی می‌کنم بابا 😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الکی؟من همیشه بت ارادت خاصی داشتم فقط خجالت میکشیدم بگمت اندازه ۲تا خنجرام دوست دارم

😂😂😂❤️❤️❤️