2777
2789
عنوان

خانوم های اقدامی بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
دلم خیلی روشنه برا تو انشاءالله زودی تاپیک بارداری تو بزنی

الهی آمین

مرسی از دلگرمیت

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونه دلت از امام زمان عوض خیر بگیری

قربونت ممنونم 🥰 آرزوم اینه بوی تن نوزاد برای هیچ زن و شوهری حسرت نشه الهی که خونه همه پر بشه از خنده بچها ان شالله

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

تو حداقل یه بچه تا وجود داشتنشو تجربه می‌کنی ولی من صفر موندم عین اون بوقی که دستگاه ضربان قلب موقع ...

امیدوار باش ان شالله به زودی باردار میشی و با موفقیت بارداری رو سپری میکنی

امیدوارم هیچکس سقط رو تجربه نکنه 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
امیدوار باش ان شالله به زودی باردار میشی و با موفقیت بارداری رو سپری میکنیامیدوارم هیچکس سقط رو تجرب ...

همچنین گلم انشاءالله خدا بهمون قدرت بده تو این ۱۰روز دنیا بتونیم تحمل کنیم جوری که خودش دوست داره

برای ازدواج چی؟من میخوام برای شوهر اقدام کنم تا بچه داشته باشم

ان شاالله خیلی زود با یه مرد خوب ازدواج کنی و خوشبخت بشی 

شرمنده عزیز ختم برای بچه هست

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله