2777
2789

سلام عشقا 

سوال داشتم از شما که متاهلید مشاوره بگیرم شاید من ساده ام من چن سالی هست ازدواج کردم 

رفتار خانواده شوهرم طوری که انگار از من خوششون نمیاد نمیدونم واقعا اینطوری 

ولی تو جمعاشون انگار بخوان بهم محل نزارن و خودشون و بگیرن مثلا یکی دوتاشون سلام نمی‌دن تا من بهشون سلام بدم یکیشونم خداحافظی ام نمیکنه باهام

البته منم بی سرزبونم و آدم باسیاستی نیستمم و آرومم و کاری ام با هیچکس ندارم 

من آشنایی قبل عقد داشتم با شوهرم یه جورایی دوست بودم و انتخاب خودمون بوده 

اینا از زمان بله برون و عقد و عروسی هیچ کاری بر من نکردن انگار اصلا هیچ ذوقی نداشتن در حالی که من دیدم خیلی از خانم های مطلقه یا بچه دار تو ازدواج دوم براشون همه کار انجام میدن البته جسارت نباشه منظوری ندارم. من مجرد بودم اما انگار اصلا آدم حسابم نکردن به عنوان عروس چیزی ندیدم 

خانوادشون بزرگه از اینان که خیلی رفت آمد ندارن و سریع دعوا و بخثشون میشه با هم کنار نمیان 

منم خیلی آرومم 

اینا با هم حرف میزنند و میخندن ولی انگار منو نمی‌بینن

منم از همون اول که هیچ کاری برام نکردن از دستشون ناراحتم هرچند کلا با هم سردن اما من که تازه وارد خانوادشون شدم با من سرتر از بقیه ام هستن حتی به خدا چن باری اومدم من بحث و باز کنم باهاشون حرف بزنم خیلی محل نمی‌زارن کلا از این آدمای اخمو آن

تعریف از خودم نیست از همشون خشگل تر و خوش هیکل ترم و از نظر تحصیلات و شغل و خانواده ام چیزی کم ندارم

بعضی وقتا میگم شاید می‌خوان پرو نشم

بعضی وقتام میگم شاید هیچ توقعی نداشتم پیش خودشون منو بی‌ارزش میبینن

با این اوصاف جمعاشون و دوس ندارم اصلا حس خوبی ندارم به جمعاشون

چون یکیشونم با داد و دستوری  حرف میزنه با آدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم ببینم شمام این مشکلات و دارید 

شما ارتباطتون خوبه و میتونید ارتباط بگیرید 

اونا باهاتون خوبن؟

بعد به نظر شما چرا رفتاراشون اینجوریه 

من اصلا آدم بی ادبی ام نیستم بی ادبی کرده باشم 

توقعی ام نداشتم هیچ کاری ام که برام نکردن

مثل خودشون سرد رفتار کن اصلا سعی نکن با خانواده شوهر جور شی اتفاقا همین جوری مث خودشون بهشون رو نده ...

دقیقا همینطوره رفت امدا کمه 

ولی کلا نمیشه قطع کرد همون چند بارم خیلی بهم سخت میگذره 

اصلا دوست دارم دلیلش و بدونم

همون اولش ک دیدی هیچ کاری برات نمیکنن باید میفهمیدی نمیخوانت

فکر نمیکنم ربطی به نخواستن باشه چن بار اومدن خواستگاری خیلی ام اصرار داشتن یا همسرم خیلی اصرار به ازدواج داشت

کلا انگار نمیخوان به عروس رو بدن

خوب حالاتوچرا دوست داری خودتو بچسبونی به اونا چه اصراریه

اتفاقا اصلا دوست ندارم بچسبونم 

به خدا شوهرم نبود اصلا به اینا سلامم نمی‌دادم 

تو مراسمات یا بالاخره مهمونی همو میبینیم 

کلا رفتاراشون بده 

اصلا نمیتونم تحمل کنمشون

قطع رابطه کن مثل من سالی یکی دوبار برو بیا یا فقط تو مراسمات برو

اره منم دیدم خوششون نمیاد و ارزش نمی‌زارن دقیقا همین کارو میکنم شوهرمم پشتمه 

ولی باورت نمیشه تو اون تایم کوتاه هم ارتباط با اینا برام عذابه

بعد از این ورم اگر ارتباط و خیلی کم کنم میترسم شوهرم در اینده باهام بد بشه

دقیقا همینطوره رفت امدا کمه ولی کلا نمیشه قطع کرد همون چند بارم خیلی بهم سخت میگذره اصلا دوست دارم د ...

دلیلش اینه که شما عروسی و چون تنهایی می خوای باهاشون دوست شی ولی هر چقدرم مهربون باشن باز خانواده همسرتن به خدا اینجوری خیالت راحتتره اکثر خانواده های پسرا نمی تونن رفتار پسر یا برادرشونو به عنوان یه شوهر ببینن و نمی خوان درک کنن پسرشون زندگی جدید داره و یه زن و به مادر و خواهرش ترجیح میده واسه همین رفتارشون اینجوریه بعضیا دو به هم زنی می کنن بعضیام مث خانواده همسرت تورو  نمی پذیرن ولی باز خدارو شکر که از نوع یک نیستن بعضیام که عادی هستن خوب عروسشونو می پذیرن و بهش احترام میزارن

اتفاقا اصلا دوست ندارم بچسبونم به خدا شوهرم نبود اصلا به اینا سلامم نمی‌دادم تو مراسمات یا بالاخره م ...

فقط بیمحلی،و خودتو دست کم نگیر،همچین آدمای سمیو حتی از بالا بهشون نگاه کن،و یه تاچ مغرور باش باهاشون

منم دقیقا همینن چون با شوهرم دوست بودم و ازش انتظار زیاد نداشتم خیلی بی ارزش شدم الانم دوماه یبار یساعت میرم کیشینم احترامم رو دارن ولی چه فایده اوایل ازدواجم از هیچ بی احترامی دریغ نکردن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

دلیلش اینه که شما عروسی و چون تنهایی می خوای باهاشون دوست شی ولی هر چقدرم مهربون باشن باز خانواده هم ...

اره منم مثل شما فکر میکنم چون در عوض همسرم خیلی جلوشون هوامو داره انگار نمیخوان بپذیرند 

منم چون محلم نزاشتن اصلا رو نمیدم

انگار با رفتاراشون می‌خوان بگن داداشمون لطف کرده گرفتت 

اصلا حرف نمی‌زنن حرف زدنی ام متلک میندازن

من اوایل سعی داشتم باهاشون ی رابطه ای بگیرم 

ولی از هر کدوم ک ی چیزی دیدم دیگه بی محل کردم

با یکیشون فقططططط سلام و خداحافظ‌و ن‌هیییچیییی

یکیشون عین خودش سرد 

یکیشون ک خوبه هواشو دارم زنگ میزنم و مثل اون ک بهم توجه می‌کنه توجه میکنم

فامیلاشونم فقططططط وقتی دعوتم کنن میرم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!