2777
2789

اینجا همه حرف از مشکل میزنن بیاین حرف از داشته ها مو ن و چیزایی که از دست دادیم بزنیم😍 ببینیم کدوم یکی بیشتره داشته ها یا نداشته های که از دست دادیم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
چه چیز هایی تو زندگیت به دست اوردی؟😍
5
100%
چه چیز هایی از دست دادی؟
0
0%
کدوم یکی بیشترند؟
0
0%

یه عشق واقعی بدست اوردم به اسم همسرم🙂ک با دنیا عوضش نمیکنم

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

به هرچی میخواستم رسیدم حتی بیشتر از اون چیزی که میخواستم 

الان فکر میکنم چرا اینقدر کم خواستم از خدا چون اگر بیشتر میخواستم قطعا بهم میداد😍😍😍😍

در حال حاضر ارزوم اینه که زبان انگلیسی رو یاد بگیرم به شکل یک نیتیو و کاملا فلوئنت صحبت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بچه گیم رو از دست دادم و نوجونی رو به دست اوردم و در حال حاظر دارم درس میخونم که آ رزوم یعنی روانشناس شدن رو به دست بیارم😍  درضمن😒 برای درس خوندن خیلق از خوش گذرونی ها رو از دست دادم😒

میترسم چش بخورم یه وقت😐😓

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤