2777
2789

جریان اشناییمون این قراره 

طرف چندماه پیش اومده بود دم درما و همسایمون واسه وسیله های ک اسباب کشی کرده بودوجامونده بود چندساله رفته ازاین محله تازه اومده بوددنبال بعضی وسایلاش

من داشتم رد میشدم جلومو گرفت وکلی حرف زدوفلان ک من شمارومیشناسمو فلان و کم کم اخرش گفت من دعانویسم

منم اون موقع خیلی شرایط بدی بودم خاستم برای حل شدن مشکلم ازش دعا بگیرم

همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه بهم گفت بهت یه دعا بهت میدم ببرتو قبرچال کن صددرصد مشکلت حل میشه

بگم بقیشو کسی میخونه؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه وقتی گفت تو قبرچال کن بهش شک کردم و گفتم من هزینشو ندارم وفلان تاچندماه زنگ میزد و میگفت کمترمیگیرم ازت بیاوببر ولی من قبول نکردم چهرشوم خیلی ترسناک و جلف بود کلا ب دعانویسا نمیخود زن بود و خیلی شوخیای+18میکرد اصلا ازش خوشم نمیومد

الان منو تو یه گروه عضو کرده و ب زبذن محلیشون گفته اینجا جلوی بقیه نگیدمنو جادوگرم موهای بدنپ سیخ شد

چکارکنم ازاین گروه بیام بیرون کلی خواهش کرده ترک نکنید میترسم ترک بزنم برام انرژی منفی بفرسته من همینجوریشم زندگیم داغونه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بوگو

گفتم بیا

هیچی دیگه وقتی گفت تو قبرچال کن بهش شک کردم و گفتم من هزینشو ندارم وفلان تاچندماه زنگ میزد و میگفت ک ...

کلا واتت حذف اکانت کن و دیگ فعلا با این شماره وات نصب نکن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بابا گول این چیزا رو نخورین من گاهی وسوسه میشم میگیرم مشکلم حل میشه ولی بعدش عذاب وجدان دارم

من خیلی از این زنه میترسم مخصوصا ظاهرش وخودش خیلی عجیبه مخصوصا خودشم توگروه گفت نگید من جادوگرم نکه من لهجم فرق میکنه فک کردمتوجه نمیشم

پرسیدم یعنی جی گفت هیچی گوشی دست بچم بوده

تو قبر چیه من از سید میگیرم خیلیم خبه

جادوگره دیگه سید وپاک نیست