2777
2789
عنوان

هایفرکوینسی مو

507 بازدید | 9 پست

خانوما کسی تا حالا از هایفرکوئنسی برای جلو گیری از ریزش مو استفاده کرده ؟ تاثیری داشته ؟ من میخوام دستگاهشو بخرم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من کارم اسکراب اسکالپ هست و این دستگاهو دارمبه تنهایی زیاد کمک کننده نیست

ممنون که نظر دادی عزیزم 

میخواستم با روغن تراپی انجام بدم بنظرت دیگه چی کنارش انجام بدم ؟ یا کلا چی به جاش استفاده کنم ؟ من کف سر چرب دارم و ریزش مو زیاد متاسفانه 🤦🏻‍♀️

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که نظر دادی عزیزم میخواستم با روغن تراپی انجام بدم بنظرت دیگه چی کنارش انجام بدم ؟ یا کلا چی ب ...

خواهش می کنم عزیزم

کف سرتون اگه چربه دلیل ریزش موهاتون همینه ( البته اگه مشکل داخلی هم داشته باشید اونم باعث ریزش میشه )

تا وقتی که این چربی زیاد دور فولیکول رو بگیره، هیچی جواب نمیده تا وقتی که این چربی از بین بره.

روغن تراپی برای مو چرب در این حالت مناسب نیست

خواهش می کنم عزیزمکف سرتون اگه چربه دلیل ریزش موهاتون همینه ( البته اگه مشکل داخلی هم داشته باشید او ...

ممنون 🙏🏻 چربی که به خاطر مشکل هرمونیه من شامپوی مناسب اسکالپ چرپ استفاده میکنم سرکه ی موی ایوروشه که برای کنترل چربی سره هم میزنم رو بالشی ابریشمم گرفتم دیگه واقعا نمیدونم چه کنم گفتم این دستگاهو بگیرم شاید جواب داد

خواهش می کنم عزیزمکف سرتون اگه چربه دلیل ریزش موهاتون همینه ( البته اگه مشکل داخلی هم داشته باشید او ...

روغن هایی که مخصوص ریزش هستن هم مناسب نیست ؟ 

دم کرده ی رزماری چی ؟ اونو خیلی تعریفشو شنیدم 

شما کدوم شهر اسکراب اسکالپ انجام میدید ؟ بنظرتون برای ریزش تاثیری داره ؟

ممنون 🙏🏻 چربی که به خاطر مشکل هرمونیه من شامپوی مناسب اسکالپ چرپ استفاده میکنم سرکه ی موی ایوروشه ...

مشکل هورمونیتون اگه دکتر تشخیص داده که دارو استفاده کنید، دارو رو استفاده کنید ولی در کنارش حتماااا اصلاح سبک انجام بدید

مشکل هورمونی تا وقتی که اصلاح سبک انجام ندید درمان نمیشه و بعد قطع دارو دوباره بر می گرده 

اگه نمی دونی اصلاح سبک چیه بگو کلی توضیح بدم.

برای مو چرب یک روز در میان حمام برید( شامپو رو به صورت فوم درست کنید و فقط ریشه موهاتون رو بشورید)

شامپویی مناسبه که کف سر کامل تمیز بشه و احساس چربی نداشته باشید، مو بعد خشک کردن سبک باشه( حتما موها کامل با سشوار خشک بشه)

مو با آب ولرم شسته بشه ( آب داغ چربی مو رو بیشتر می کنه)

اصلاح سبکی که گفتم به کمتر شدن چربی موهاتون هم کمک می کنه

روغن هایی که مخصوص ریزش هستن هم مناسب نیست ؟ دم کرده ی رزماری چی ؟ اونو خیلی تعریفشو شنیدم شما کدوم ...

وقتی کف سر چرب باشه، روغن بزنی، باعث بیشتر شدن چربی میشه

دم کرده به همه نمی سازه

من یکی از شهرستان های استان فارس کار می کنم ( نیریز)

بله، یکی از کارهاش دقیقا همینه 

و مهم اینه که با مواد عالی کار بشه 

وقتی کف سر چرب باشه، روغن بزنی، باعث بیشتر شدن چربی میشهدم کرده به همه نمی سازهمن یکی از شهرستان های ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 🙏🏻