2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم دچارش شده و الان چند ماهی هست که متوجه شدیم و با آب درمانی و فیزیوتراپی داره باهاش مدادا میکنه و دردش خیلی کمتر شده خداروشکر

شما با پزشکتون مشورت کنید

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

دیسکشون پاره هست یا فقط دیسک خفیف دارند ؟

پارگی دیسک و تنگی کانال نخاع

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

منم همین مشکل رو دارم ولی دردش امونم رو بریده دیسک چندمشون هست ؟الان چند وقته مبتلا هستند ؟ دیگه درد ...

۴ یا ۵ دقیقا یادم نیست

کمر درد و خیلی وقته داشتن 

اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی دارن

۴ یا ۵ دقیقا یادم نیستکمر درد و خیلی وقته داشتن اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی ...

ببخشید میپرسم الان راحت سرکار میره 

درمانشون فقط فزیوتراپی هست ؟

۴ یا ۵ دقیقا یادم نیستکمر درد و خیلی وقته داشتن اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی ...

من هردکتری رفتم گفته عمل 

الان ۳ماه هست استراحت کردم این هفته نوبت عمل داشتم ولی چون گزگزپام کمترشده دکترگفت یه ام آر آی دیگه برو شاید نیازبه عمل نباشه:)

منم همین مشکل رو دارم ولی دردش امونم رو بریده دیسک چندمشون هست ؟الان چند وقته مبتلا هستند ؟ دیگه درد ...

دردش الان از ۱۰ نمره به ۳ رسیده

من هردکتری رفتم گفته عمل الان ۳ماه هست استراحت کردم این هفته نوبت عمل داشتم ولی چون گزگزپام کمترشده ...

حتما ام ار ای بده ان شاالله که عمل نمیخوای