2777
2789
عنوان

بیاین بگین این راسته 😊

323 بازدید | 25 پست

سلام بچه‌ها نمیدونم چقدر به حافظ اعتقاد دارید اما من دیشب یه غزل تونت خوندم خیلی خوب بود بعد نگاه تی وی هم میکردم یهو دیدم داره یه جورایی تعبیر همین ومیگه که مثلا اتفاقات خوبی میفتن وزندگیت عوض میشه وفلان...شاید بعضی هاتون بگین خرافاته ولی من میخوام بدونم میشه امید داشت ؟! آخه من توشرایط خوبی نيستم هرچیز کوچیکی من ومیتونه به وجد بیاره نظرشماچیه؟ یعنی خداداره باهام حرف میزنه؟ بعضی هامیگن اینه ! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

اصلا بعید نیست . خدا با نشونه ها ارتباط میگیره باهامون فداش بشم😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در هر لحظه از زندگی امیدتو از دس نده چون خدا هسهر کجا باشی خدا یه پله ازت جلوتره تا دستتو بگیره.

من خیلی ناامیدم بدترین وضعیت ودارم احساس میکنم ته خط ام یالبه پرتگاه واقعا صداش میزنم واسه همین  اتفاقی میبینم ذوق میکنم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اصلا بعید نیست . خدا با نشونه ها ارتباط میگیره باهامون فداش بشم😍

آره چقدر خوبه دستم ورهانکنه من هیچکس وغیر اون ندارم که درددل ام وبهش بگم خودش میدونه چقدر صداش زدم

آره چقدر خوبه دستم ورهانکنه من هیچکس وغیر اون ندارم که درددل ام وبهش بگم خودش میدونه چقدر صداش زدم

آره عزیزم بزرگترین دلخوشی مون😘😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

به طالع بینی باور دارم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

خبرای خوب در راهن امیدوار باش

اتفاقا همش این ومیگه همش من ازبس ناراحتی دیدم قلبم باور نمیکنه