2777
2789
قتل عمدی حساب شد و مهرداد صدیقیان افتاد زندان با برادر مقتول تو ی زندان بعدش اونن کلی کتکش زد ولی ال ...

مرسی عزیزم پس ارزش داره بگیرم بقیه فیلمو

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قتل عمدی حساب شد و مهرداد صدیقیان افتاد زندان با برادر مقتول تو ی زندان بعدش اونن کلی کتکش زد ولی ال ...

چقد دلم سوخت برای حامد 

وقتی فهمید قراره پدرش رضایت بده . بهش گفت بتوچه . من پدرشم میخوام رضایت بدم

یه زنه نخبهکه برای اجرایی شدن طرحشتو جامعه ی مثلا مرد سالاری، سختشه و شهاب حسینی گفته از شوهرت طلاق ...

احتمال داره شوهرش وقتی دید افتاده زندان و سختش هس، بره رضایت بده که طلاق بگیره

حرفی ندارم🙃

چقد دلم سوخت برای حامد وقتی فهمید قراره پدرش رضایت بده . بهش گفت بتوچه . من پدرشم میخوام رضایت بدم

اینطوری میخاد اون پسرشو ازاد کنه ولی ب این فک نکرده شاید حامد بزنه بکشه فرزادو

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
چقد دلم سوخت برای حامد وقتی فهمید قراره پدرش رضایت بده . بهش گفت بتوچه . من پدرشم میخوام رضایت بدم

اره اون گناه داره ولی من نمیخوام مهرداد صدیقیان اعدام شه نمیدونم اسمش چیه تو فیلم 

گناه داره از قصد که نکرد

اره اون گناه داره ولی من نمیخوام مهرداد صدیقیان اعدام شه نمیدونم اسمش چیه تو فیلم گناه داره از قصد ک ...

از قصد مگه چجوریه؟

صدتا مشت زد تو سرش در اثر همون ضربات مشت ب سرش مرد دیگه 

اسمش فرزاد تو فیلم