2777
2789
آبان راجبه چیه

ی نخبه ک بدهی بزرگی داره و میره پیش ی ادم فوق پولدار تا اسپانسرش بشه اونم میگه طلاق بگیر قرارداد ببندیم اونم قبول نمیکنه و میوفته زندان

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال قشنگیه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یه زنه نخبهکه برای اجرایی شدن طرحشتو جامعه ی مثلا مرد سالاری، سختشه و شهاب حسینی گفته از شوهرت طلاق ...

بنظرت چی میشه

من حس میکنم شوهر آبان رو گرو میگیرن تا آبان غیابی طلاق بگیره میشه اینطوری؟

همه ی قسمتارو دیدم فکر کنم ۷ قسمت اومده همشو دیدم فردا قسمت جدیدش میاد🤩🤩

تا اینجا ک دیدی چیشد حامد کاری کرد

بنظرت چی میشهمن حس میکنم شوهر آبان رو گرو میگیرن تا آبان غیابی طلاق بگیره میشه اینطوری؟

والا نمیدونم، با توجه به رفتار ابان 

زنه سرسختیه، بعید میدونم قبول کرده باشه! شایدم دیده زندان بودن سخته و نمیتونه دوری دخترشو تحمل کنه و به حرف وکیلش گوش کرده و طلاق میگیره 

بنظرم ثابت ادمی نیست با گرو ابانو به دست بیاره

باید صبر کنیم ببینیم😂😂

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
جان سختو خوشم اومده تا اینجا ابان خیلی تعریفشو شنیدم امشب یه قسمتشو میبینم ببینم چطوره

تا اینجا ک دیدی چیشد من تا۳دیدم

والا نمیدونم، با توجه به رفتار ابان زنه سرسختیه، بعید میدونم قبول کرده باشه! شایدم دیده زندان بودن س ...

ثابت با توجه ب مریضیش یکیو میخاد ک اموالشو بده بهش بنظرم وفعلا ابان و زیر نظر داره برا این کار

تا اینجا ک دیدی چیشد حامد کاری کرد

قتل عمدی حساب شد و مهرداد صدیقیان افتاد زندان با برادر مقتول تو ی زندان بعدش اونن کلی کتکش زد ولی الان پدر مقتول گفته ۹ میلیارد بدید رضایل میدم چون اگه ۹ میلیارد بگیره میتونه پسر خودشم آزاد کنه دوستاشم ۵ میلیارد جور کردن ولی ۴ نیلیارد موند پدر مقتول گفت خونه خودمو میفروشم ۴ میلیاردو جور میکنم پسرپو آزاد میکنم رضایت هم میدم ولی خونه فروختهدنمیشه فردا مشخص میشه چرا

حامدهم که میدونه قراره فوقش ۲ هفته دیگه قاتل برادرش اعدام شه گفته کاری نمیکنه ولی از اون روز که فهمیده قراره باباش رضایت بده جنگ به پا کرده

ثابت با توجه ب مریضیش یکیو میخاد ک اموالشو بده بهش بنظرم وفعلا ابان و زیر نظر داره برا این کار

بنظرم خوشش اومده ازش

اینطور ادما حس میکنن با پول همه چیو به دست میارن😶

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱