2777
2789
عنوان

شوهرم تو همه چی منو مقصر می دونه

177 بازدید | 12 پست

فقط به مقصر دونستم ختم نمیشه سرش دعوا راه می ندازه فحش میده گاهی هم کتک میزنه...

پنجشنبه شب که میاد خونه و منتظر رابطه هست اگه خواب باشم میگه عمدا زدی به خواب محل بهم نذاری؛ امروز از صبح داشتم کار خونه میکردم اومد گفت حموم نرفتی که محل من نذاری؛ بچه بیداره میگه تقصیر توعه وقتی می خوابه اول لج و لجبازی هست؛ بهش پیشنهاد بدم رد می کنه ندم میگه چرا تو نگفتی

هر مشکلی تو خانواده و هست می‌کنه تو سر من؛ بچه مریض میشه عصبی میشه با من جنگ و دعوا راه می ندازه؛ کارش رو دوست نداره سر من غر می‌زنه....

نمی‌دونم چرا نمی فهمه منم یه آدم مثل اونم که تو مشکلات مختلف نقشی ندارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دوش بگیر بگو بیا آمادم

اونوقت نیفته سر لج میگه نمیخام. بعدشم هر دفعه من باید شخصیت خودمو خورد کنم که ثابت کنم من لجبازی ندارم باهاش و کلی براش توضیح بدم و منت بکشم. من آدم نیستم او نباید ناز منو بخره؟!

عجب صبری تو داری من بودم پرونده این زندگی و بسته بودم واقعا اعصابم نمیکشه

صد بار خواستم ببندم دم رفتن میگه خوب میشم باز یه هفته بعد میشه همون گهی که بوده. اصن مغزش یاری نمیکنه. بد دله. به همه چی من مشکوکه

اونوقت نیفته سر لج میگه نمیخام. بعدشم هر دفعه من باید شخصیت خودمو خورد کنم که ثابت کنم من لجبازی ندا ...

خوب باید نازتو بکشه. چرا خودتو خورد کنی گلم بگو کار داشتم الان آمادم. تازه شب نشده که هنوز ایشون خونه چیکار میکنه از الان 

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب باید نازتو بکشه. چرا خودتو خورد کنی گلم بگو کار داشتم الان آمادم. تازه شب نشده که هنوز ایشون خون ...

وقتی رابطه میخواد به جای ناز کشیدن شروع می‌کنه توهین و تهمت. من از خودم دفاع نکنم فک می‌کنه راس میگه دفاع کنم همش باید جواب چرندیات اونو بدم

صد بار خواستم ببندم دم رفتن میگه خوب میشم باز یه هفته بعد میشه همون گهی که بوده. اصن مغزش یاری نمیکن ...

اشتباه میکنه مشکوک میشه بگو به همه چیز صبر میکنم شکاک باشی نه تو نه من 

سلامتی و خوشبختی دخترم

عزیزم شما مگه هرروز نمیری حموم؟

دیگه من چون متاهلم هرروز یه روز درمیون میرم حموم،شیو کن دیگه این موضوع حل میشه

درمورد بقیه ش هم اینجور آدما چون شوهر خودمم اینجوری بود باید بدتر از خودشون رفتار کنی جواب بدی تا بشینن سرجاشون 

و این اخلاقا از سرشون بیفته