2777
2789
عنوان

پیام شوهرم قلبمو درد میاره

1781 بازدید | 77 پست

این پیام برا شب خواستگاریه منه که شوهرم به داداشش دوست دختر سابق داده 

امروز تو گوشیم دیدمش قلبم درد میگیره هر بار میبینمش 

همون موقع بهش پیام دادم بدو بیراه گفتم اعصابم خورد بود. زنگ زد بیشتر باهام دعوا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم دیر میگیرم 

الان نفهمیدم چی به چیه 

حالا هر چی بوده اگه برا گذشته س 

همش نزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم قلبم گرفت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو از کجا پیداش کردیحالا الان دوست نداره؟یادش رفته ولش کن

میگه دوست دارم ولی من دیگه باورش ندارم  چون اون موقع هم قشنگ حرف میزد زمین و زمان همون موقع برام قسم نورده بود که من گذشتمو فراموش کرده بهش گفتت بودم اگه فراموش نکردی همهچیو الان بهم بزن ولی اینکارو نکرد 

میگه دوست دارم ولی من دیگه باورش ندارم چون اون موقع هم قشنگ حرف میزد زمین و زمان همون موقع برام قسم ...

تو شرایطی شبیه بهت بودم، من خیلی از چت هارو هم خوندم

ولی از یه جایی باید تصمیم بگیری که از فکرت بندازیش بیرون

به خدا بگو و بگو به خاطر تو از شوهرم میگذرمو دیگه دعوا و گریه و ناراحتی و بی محلی نمیکنم سر این موضوع

اونوقت ببین خدا چجوری برات جبران میکنه