2777
2789
عنوان

دوستا بیاین لطفن دخترم:(

106 بازدید | 8 پست

تاحالا برای مشکل دخترم چندباری تاپیک زدم ازنوزادی دلدرد ونفخ زیاد داره طفلی ده ماهشه ولی با جیغ وگریه از خواب میپره دکتر زیاد بردم حالا میخام طبیب اسلامی سنتی ببرم... کسی طبیب خوب تو مشهد سراغ داره؟

من اصلا مشهد نیستم ولی شاید دخترتون به پروتئین گاوی حساسیت داره!

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
من اصلا مشهد نیستم ولی شاید دخترتون به پروتئین گاوی حساسیت داره!

ازمایش مدفوع داده دکترش گفت الرژی نداره هرچند شیرخشک ضدالرژی هم استفاده میکنه غذاشم فقط سوپ ساده است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی ان شاءالله که زودتر خوب بشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
عزیزم مطمئنی نفخ هست؟عرق نعناع رو امتحان کردی؟

بله هردکتری بردم تشخیص نفخ داده یکی از دکترا گفت عفونت روده ای بدلیل دهان گذاشتن همه چی دوهفته انتی بیوتیک خورد بهتر شد دوباره تا ماش وعدس ب سوپش اضافه کردم اینجوری شد اما دکترش مسگه باز عفونته ک من بعید میدونم بار اول با دادن ماست وزرده تخم مرغ شروع شد

بله هردکتری بردم تشخیص نفخ داده یکی از دکترا گفت عفونت روده ای بدلیل دهان گذاشتن همه چی دوهفته انتی ...

عزیزم نفخ حبوبات رو با خیسوندن و بو دادن بگیر،نمیشه که چیزی نخوره طفلکی😞