2777
2789

چجوری دفع شد؟

قبلش درد تخمدان داشتین؟

تو پریودی دفع میشه فقط؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چنسال پیش یه کیست ۳ سانتی داشتم علائم حاص نداشت برا چکاپ رفتم سونو گفت کیست داری بعد دارو اینا هم نداد گفت دوماه دیگه بیا سونو باز رفتم دیگه نبودش نمیدونم دفع شده بود دیگه اصلا نفهمیدم چه طوری دفع شد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کیست تخمدان؟؟کیست تخمدان تا اونجا که من میدونم دفع نمیشه آب میشه یا اینکه انقدر بزرگ باشه که عمل کنن ...

دکترم گفت دفع میشه

با یسری دارو ها

من چنسال پیش یه کیست ۳ سانتی داشتم علائم حاص نداشت برا چکاپ رفتم سونو گفت کیست داری بعد دارو اینا هم ...

احتمالا وسط پریود افتاده نفهمیدی

دکترم گفت دفع میشهبا یسری دارو ها

همون منظورش بوده 

تنها داروش هم قرص اچ دی هست میخوری آب میشه 

یه موقع ها هم میبینی کیست میترکه که اگر بترکه درد وحشتناک میاد سراغت که ممکنه خدایی نکرده آسیب به تخمدان و رحم بزنه

احتمالا وسط پریود افتاده نفهمیدی

اره دقیقا بعد دوتا پریودی باز رفتم سونو نبودش 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!