2777
2789
عنوان

اندوسکوپی و کولونوسکوپی

345 بازدید | 26 پست

اندوسکوپی برای معاینه ی سیستم گوارش فوقانی بدن هست که برای مشکلات و بیماری های ناحیه ی معده مری و ابتدای روده کوچیک کاربرد داره.یه دوربین روی اون کاتتر نصب هست و پزشک به وسیله ی هدایت اون از  دهان فرد میتونه راحت در مانیتور بیماریها یا التهابات رو تشخیص بده..

اتفاقا بعضی بیمارامون میترسن فک میکنن جی هست؟هیچ دردی نداره فقط اون مجرا اولش که از گلو رد میشه کمی ممکنه حالت تهوع ب فرد دست بده بعدشم که کاملا بی حس هست و ده تا بیست دیقه هم بیشتر وقت نمیبره.

اما اندوسکوپی برای معاینه قسمت گوارشی تحتانی هست که اون لوله که مجهز به یک دوربین و یک لامپ کوچیک هست از راه مقعد وارد روده میشه که برای تشخیص التهابات و عفونتها و پولیپ و کولیت و همورویید داخلی استفاده میشه که از رکتوم وارد و از کولون رد شده و تا روده ی کور یا سکوم داخل میشه

این هم هیچ دردی برای بیمار نداره و مریضها رو معمولا به پهلوی چپ میخوابونیم و پزشک در مانیتور به معاینه ی مریض می پردازه...فقط باید قبل کولونوسکوپی باید روده خالی شده باشه 

حالا بازم اگر سوالی بود در خدمتم

ممنون که به اشتراک گذاشتی

من مدتهاست یبوست دارم ...رفتم پیش دکتر گوارش توضیاحتر و گفتم گفتن لازمه کولونوسکوپی انجام بدم

ولی راستش من میترسم

همبن که دکتر آقا بودن خجالت هم میکشم

گفتم دارو بنویسه خوب نشدم میام

لاکتولوز یه پودر گیاهی و یه قرص دادمن قرصو و لاکتولوز رو مصرف میکنم ولی بازم اذیتم

میترسم مشکلی باشه که ازش بی خبرم😟

⚘خدایا شکرت❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که به اشتراک گذاشتیمن مدتهاست یبوست دارم ...رفتم پیش دکتر گوارش توضیاحتر و گفتم گفتن لازمه کول ...

عزیزم فقط اون قسمت شلوار که میخوان کلونوسکوپی کنن یکم سوراخ هست و دستیار که اکثریت خانم هستن وارد مقعد میکنن اون لوله رو.دکتر با مونیتور بررسی می‌کنه.خجالت نداره چون جایی از بدن مشخص نیست عزیزم.من خودم چند بار انجام دادم.

عزیزم کلونوسکوپی به شدت دردش وحشتناکه و خیلی باید ادم توانایی بالایی داشته باشه 

من همسرم دوبار تجربش کرده و کلی اذیت شده تنها راه درد نداشتنش بیهوشی هست و خیلی خیلی سخته که بازم بعدش برای مدتی درد داری و از ۴۸ ساعت قبل فقد باید مایعات بخورن و ی پودر که خود دکتر میده و واقعا طاقت فرساس و خدا برا هیچ مسلمونی نیاره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

برای جفتش بیهوش میکنن و بیمار چیزی متوجه نمیشه که بترسه! فقط ممکنه بخاطر بیحسی گلو بعد به هوش اومدن ...

بله بیهوش میکنن

منتها من نوشتم که بعضیا میترسن نترسن..چیزی نیست انصافا

عزیزم فقط اون قسمت شلوار که میخوان کلونوسکوپی کنن یکم سوراخ هست و دستیار که اکثریت خانم هستن وارد مق ...

ممنون که خیالمو راحت کردی

امیدوارم زودتر خوب شم کار به اینجاها نکشه

شما هم یبوست طولانی مدت داشتی؟

⚘خدایا شکرت❣
برای جفتش بیهوش میکنن و بیمار چیزی متوجه نمیشه که بترسه! فقط ممکنه بخاطر بیحسی گلو بعد به هوش اومدن ...

بعضی جاها با بیحسی انجام میدن که بیمار درد و احساس میکنه.من خودم قبلا مطب خصوصی انجام دادم یه اسپری داخل دهانم زدن و سریع لوله رو وارد کردن من اینقدر دست و پا زدم دستم بجایی بند نبود یهو دستم به جیب روپوش دکتر خورد گرفتم پاره کردمش از کلافگی و استرس.جیب روپوش دکتر به فنا رفت کنده شد.بگو تو اون حال چه زوری داشتم،🤣

عزیزم میتوتی بگی بخاطر چی همسرتون کلونوسکوپی شدن؟

اره گلم زخم روده داره 

و از مقعدش خون میومد اینقدر که یبوستش زیاد شده بود 

و به شدت بدنش ورم کرده بود 

الان الحمدالله خیلی بهتر شده و قرصاشو خیلی مقیده 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ممنون که خیالمو راحت کردیامیدوارم زودتر خوب شم کار به اینجاها نکشهشما هم یبوست طولانی مدت داشتی؟

بله عزیزم من یه بار جراحی کردم بعد از زایمان پسرم .ولی دکتر گفت اگه بازم بخوای باردار بشی برات پیش میاد این مشکل و بعد از بچه دوم کلا گوارش نابودم

اره گلم زخم روده داره و از مقعدش خون میومد اینقدر که یبوستش زیاد شده بود و به شدت بدنش ورم کرده بود ...

خدارو شکر

انشاءاللا زودتر سلامتی کاملشونو بدست بیارن

خیلیی سخته یبوست 

⚘خدایا شکرت❣