2777
2789
عنوان

ترک زبان ها میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست

میگه که یه تار موی قشنگتو به کوه های طلا هم نمیدم

از وقتی که آمدی دنیای جهنم منو مثل بهشت کردی مثل آتش ابراهیم که به گلستان تبدیل شد

دنیا مات و متعجب مونده به خاطر مهر و محبت تو

روزت مبارک باشه از خدا مال و ثروت نمیخوام چون تو برای من یه دنیا می ارزی مثل گنج پنهانی

قربون چشات برم من

خیلیییی بود ولی😂😂😂

😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه که یه تار موی قشنگتو به کوه های طلا هم نمیدماز وقتی که آمدی دنیای جهنم منو مثل بهشت کردی مثل آت ...

مرسی گلممم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اینو ک خودمم متوجه شدم😂

ای بابا منه گشادو مجبور به تایپ کردی😂

میگه یه تار موهای تو رو به کوه های طلا نمیدم...عشق و دلبری تو رو به دنیا نمیدم حضرت عشق من ..از وقتی امدی دنیای جهنمی من مثل اتش ابراهیم به بهشت تبدیل شده..دنیا از مهر و محبت تو ماتم مونده ..روزت مبارکت باشه ..از خدا پول و مال نمیخوام  تا وقتی که تو دنیای منی و گنج پنهان منی ..قربون چشمات میشم...

دیگه ترجمه دقیق تر از این پیدا نمیشه😂😐

ای بابا منه گشادو مجبور به تایپ کردی😂میگه یه تار موهای تو رو به کوه های طلا نمیدم...عشق و دلبری تو ...

مرسی عزیزم😍😘😁