2777
2789
عنوان

یه مشورت از متاهل ها لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 46 پست
خیییییلی شر‌ و‌ ورررر گفتهاصن اینجوری نمیشه‌فهمیدفقط میفهمن بهش‌آسیب رسیده‌پاره شده یا نه

اتفاقا عزیزم متوجه میشند که چقدر رابطه داشته زیاد بوده یا نه نشنیدید تا حالا کسی رو برده باشند پزشک قانون به خاطر بکارت که همه چیز رو میگه خب این پزشکان متخصص هم همینجور هستند

منم نامزدم ولی همیشه دودلم برم معاینه یا نه ...چون اصلا دوس ندارم همچین چیزیو تجربه کنم و خب میگم اگ ...

ما اون موقع دوست بودیم من محض کنجکاوی مدلش رفتم کلا که نگاه کرد گفت کاملا سالم و ارتجاعی حلقوی و خون و درد داره و همونم شد🤐

بببین من همسرم اصلا براش مهم نبود این موضوع که داشتم یا نه حتی دوست داشت انجام شه با خودش 

ولی خب اگه از همسرت مطمعن نیستی ی برگه بگیر داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باشخیلیا رابطه نداشتن ولی تو رابطه اول خون نیومدهاطلاعات مردا دیگه رفته بالا ولی این ضع ...

دقیقا باید جوری خودت رفتار کنی اصلا فکرشم سمت این چیزا نره،بعدم حتی بعد رابطه اگه خون نیومد و برا همسرت سوالی شد راحت ببرش پیش دکتر، هرررر دکتریم بری جز اینکه بگه طبیعیه و همه قرار نیست خونریزی داشته باشن چیز دیگه ای نمیگه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دقیقا باید جوری خودت رفتار کنی اصلا فکرشم سمت این چیزا نره،بعدم حتی بعد رابطه اگه خون نیومد و برا هم ...

آره واقعن 

باید یکم روی آرامش ذهنم کار کنم به خاطر کار نکرده استرس نگیرم 

دقیقا باید جوری خودت رفتار کنی اصلا فکرشم سمت این چیزا نره،بعدم حتی بعد رابطه اگه خون نیومد و برا هم ...

اره دیگه 

ولی اگه دوست باشی دیگه از اینکه میزاری یا نه مشخصه ادم بکارت داره یا نه

ولی کلا خیلیا درد و خون نداشتن تو اطراف من کسی هم چیزی نگفته بهشون

ولی اگه استارتر بگه انگشت کر ده شاید طرف فکر کنه را بطه ای بودخ

ما اون موقع دوست بودیم من محض کنجکاوی مدلش رفتم کلا که نگاه کرد گفت کاملا سالم و ارتجاعی حلقوی و خون ...

دقیقا من دخترخالم تو دوستی با نامزدش یبار براش یه اتفاقی افتاد و چون خیلی با هم صمیمی هستیم حتی با هم دکتر رفایم و من دیدم چجوریه واسه همین ترسشو دارم البته اونم جوری که تعریف کرد دخولی نبوده یعنی بخوام واضحتر بگم به پشت خوابیده بوده همون ل ا پایی،که یهو آلت لیز خورده و با شدت زیاد خورد به واژنش،درد خیلی زیاد و خونریزی شدییییید به حدی که میگفت رفتم دستشویی مردم از ترس ولی اصلا حس نکرده چیزی وارد شده باشه، بعد دکتره بهش نامه سلامت داد،گفتیم پس خونریزی از چی بوده؟گفت ربطی به بکارت نداشته ولی خودش میگفت دقیقا دیدم پایین واژنم حالت پارگیه من خودم حس میکنم پرینه بوده،چون هر چقدر به دکتر گفتیم اگر چیزی هست بگو گفت دارم نامه میدم چیزی نیست،خیلی این مسئله برام عجیب بود

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

گلم پزشکا از حرفای خودت میفهمن وگرنه چیزی به اسم پرده افسانس و کسی نمیفهمه مگه پزشک قانونی‌‌‌‌... ایندفه برو یه دکتر دیگه بگو نامه واسه خانواده شوهر میخوام کاملا باکره م اسم انگشت و اینام نیار عمرا اگه بفهمن 

اره دیگه ولی اگه دوست باشی دیگه از اینکه میزاری یا نه مشخصه ادم بکارت داره یا نهولی کلا خیلیا درد و ...

جمله اولتو متوجه نشدم عزیزم یعنی میگی اگه تو دوستی نزاری کاری کنه دخولی باشه متوجه میشه بکارت داری؟همون انگشتم نمیفهمن ،اونیو ممکنه بفهمن که چندین بار رابطه داشته و واژن اون ورودیش دیگه تنگ نباشه یا خیلی راحت وارد شه،اصولا خونریزی دیگه ملاک نیس چون دقیقا خیلیا ندارن بسته به پیشنوازی قبلش یا آمادگی که داشتن 

چه دکتر آدمی واقعن

پرینه ربطی به هایمن نداره اصلا، چیزی داخل نرفته بوده،حالا تو از یه انگشت میترسی ولکن بابا

ممنون گلم آره اینبار میرم گواهی میگیرم

خیلییییییی سخته رفتنش واقعا درک میکنم چه استرس و بدبختی داره ...من که نمیتونم برم حالا هر اتفاقیم میخواد بیفته

پرینه ربطی به هایمن نداره اصلا، چیزی داخل نرفته بوده،حالا تو از یه انگشت میترسی ولکن بابا

مرسی😂

آره فک کنم باید بی خیالش بشم 

با توجه به نوع پرده ام فک نکنم جای نگرانی باشه

خیلییییییی سخته رفتنش واقعا درک میکنم چه استرس و بدبختی داره ...من که نمیتونم برم حالا هر اتفاقیم می ...

رفتنش واقعا سخته ولی نرفتنش هم نمیدونم 

حداقل الان که اینجوریه برم بگیرم بهتره فک کنم