2777
2789
عنوان

یه مشورت از متاهل ها لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 46 پست
اره گفتم چون پرسید برای چی میخوای

عزیزم به دکتر هرچی بگی همونو بهت میگه. اگه بهش بگی اصلا رابطه نداشتم یاهیچ انگشتی نبوده. بعد معاینه میگه اره پرده سالمه. 

من امتحان کردم، اونااجازه ندارن چیزدیگه ای بگن. من رفتم بامادرم دکتر، و یکبار رابطه سطحی داشتم، ازم پرسید وراستشو گفتم، اونم معاینه کردگفت اره مشخصه که پاره شده. 

درحالیکه نشده بود ویکماه بعد باخونریزی پاره شد. 

اونا هرچییی خودت بگی همونو میگن. 

برو دکتردیگه و بگو اصلا هیچوقت رابطه وانگشت اینانبوده فقط اومدم نوع پرده رو بدونم. ببین چی میگه. به حرفم میرسی

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

دوازده سالم بود و از روی ندونستن کردم الان خیلی وقته انجام ندادم

استرس نداشته باش عزیزم دیگ کی میره معاینه بکارت این رسم رفته

من خودم رفتم عقد هم نبودم اون موقع کنجکاو شدم نوعش و بدونم وگرنه حتی برای همسرم داشتن نداشتنش مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دکتر هرچی بگی همونو بهت میگه. اگه بهش بگی اصلا رابطه نداشتم یاهیچ انگشتی نبوده. بعد معاینه ...

جدا؟😭

ممنون واقعن . از صبح فکری شدم چیکار کنم .

با این اوصاف برم یه دکتر دیگه نامه بگیرم؟

به من گفت احتمال داشته بعد چند تا پریود ترمیم بشه ولی برای تو نشده نمیدونم 😭

فک نکنم انگشت آسیب بزنه به بکارت منم چنبارازسرکنجکاوی اینکاروکردم همش فک میکردم دیگه آسیب دیدم کلامعاینه بکارتم نرفتم فقط رابطه جنسی وواردکردن جسم بزرگتره که باعث آسیب بهش میشه

استرس نداشته باش عزیزم دیگ کی میره معاینه بکارت این رسم رفتهمن خودم رفتم عقد هم نبودم اون موقع کنجکا ...

منم برای راحت کردن خیالم رفته اما میترسم به مشکل بخورم . وگرنه اگر کسی ازم گواهی بخواد که جدای از اینا به خاطر نوع بینش اش کنسله

جدا؟😭ممنون واقعن . از صبح فکری شدم چیکار کنم .با این اوصاف برم یه دکتر دیگه نامه بگیرم؟

اره حتماهمینکارو بکن. اون دکتررفتی بدون استرس بگو هیچییی نبوده و نوع پرده رو میخوام بدونم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

استرس نداشته باش عزیزم دیگ کی میره معاینه بکارت این رسم رفتهمن خودم رفتم عقد هم نبودم اون موقع کنجکا ...

منم نامزدم ولی همیشه دودلم برم معاینه یا نه ...چون اصلا دوس ندارم همچین چیزیو تجربه کنم و خب میگم اگه خونریزی نداشته باشم یموقع فکر دیگه ای نکنه البته میدونم به خونریزی نیست و شصت هفتاد درصد اصلا خونریزی ندارن ولی خب این تفکر باب شده تو جامعه 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

منم نامزدم ولی همیشه دودلم برم معاینه یا نه ...چون اصلا دوس ندارم همچین چیزیو تجربه کنم و خب میگم اگ ...

من رفتم هم تکلیف ذهن ام مشخص بشه هم نوعشو بدونم . به نظرم برای اینکه بدونید نوعش رو بد نیست 

منم برای راحت کردن خیالم رفته اما میترسم به مشکل بخورم . وگرنه اگر کسی ازم گواهی بخواد که جدای از ای ...

استرس نداشته باش

خیلیا رابطه نداشتن ولی تو رابطه اول خون نیومده

اطلاعات مردا دیگه رفته بالا 

ولی این ضعف و نشون بدی فکر میکنه طرف راب طه داشتس

این رو الکی گفته اصلا پرده ترمیم شدن نداره خودش عزیزم مگر اینکه دکتر ترمیم کنه

آخه اصلا پرده پاره نشده.  گفت حالت چین های اطراف که نشون میدن ممکنه با چند تا پریود به حالت اولیه برگرده