2777
2789
عنوان

تبریک ولنتاین

73 بازدید | 8 پست

اگه بهش گوشزد هم کنید تبریک نگه بگه یادم بود بحث میکنی نمیذاری بگم بعد بازم تبریک نگه چیکار میکنین؟

خیلی حرصم گرفته انقد ک ادعای دوس داشتن و عاشقی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منم ک مهم نیست برام؟

از صبح هیچی نگفته منم نگفتم 

آخه چرا باید خودمونو بخاطر همچین چیزایی عصبی یا ناراحت کنیم 

عزیزم به دل نگیر ♥️🫶🏻

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

فقط منم ک مهم نیست برام؟از صبح هیچی نگفته منم نگفتم آخه چرا باید خودمونو بخاطر همچین چیزایی عصبی یا ...

منم زیاد واسم نبود ولی الان آخه بهش یادآوری هم کردم مگه چی ازش کم میشد ی تبریک نگفت 

منم زیاد واسم نبود ولی الان آخه بهش یادآوری هم کردم مگه چی ازش کم میشد ی تبریک نگفت

فدا سرت عزیزم 

منم تولدم نزدیکه قول داده بود میاد فهمیدم قراره سوپرایزم کنه ی اتفاقایی افتاد نمیتونه دیگه بیاد اصن ناراحت نکردم خودمو

اوقات خودتو تلخ نکن

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

فدا سرت عزیزم منم تولدم نزدیکه قول داده بود میاد فهمیدم قراره سوپرایزم کنه ی اتفاقایی افتاد نمیتونه ...

باور میکنی من گریه هم کردم انقد ک ناراحت شدم حس میکنم دوست دارم گفتناشم الکیه...🥲چ خوب ک شما بی خیال میتونین باشین