یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو روز پاک شدم دیدم بد یک سال دوباره عفونت گرفتم پارسال رفتم دکتر یدونه پماد کلوتریمازول نوشت یدونم همین کپسوله رو مال من خیلی خیلی شدید بود نمیتونسم دستشویی کنم سه چهار روزه خوب شدم دیشب پمادشو خریدم تعقیری نکردم حالا میخوام قرصو بگیرم
اره یه روزدرمیون میشه خورد اونم باتجویز پزشک تو اقدامم نمیشه خورد
اون موقع ک دکتر رفتم گفت شبی یکی بخور اون دفع خیلی شدید بود نمیتونسم دستشویی کنم زخم بود کلا ولی الان فقد یکم خارش دارم میسوزه نمیخام زیاد بشه بنظرم دو روز یک بار بخورم اوکی میشع
اون موقع ک دکتر رفتم گفت شبی یکی بخور اون دفع خیلی شدید بود نمیتونسم دستشویی کنم زخم بود کلا ولی الا ...
ببین من عفونتم خوب نمیشد به یه ماما پیام دادم گفتم قرص قوی هستن یه روز درمیون بخور کلنم دوسه تا بخور عفونت قارچیت کامل درمان میشه این درصورتیه که پمادو استفاده کردخ باشییعنی فک کنم اینجوری گفته بود بهم